Sivut

lauantai 29. toukokuuta 2010

Päivästä toiseen

Nyt Vili on saanut viikon ajan joka päivä puolikkaan kortisonitabletin. Huomenna on sitten se ensimmäinen välipäivä ja sitten on tarkoitus jatkaa puolikkaalla joka toinen päivä. Kyllä taas jännittää, miten se tulee sujumaan. Lisääntyykö kutina?

Vili piti yhden nirsoilupäivän ja suostui syömään ruokansa vasta, kun mitään muuta ei saanut. Murren Murkinan KANAKASVIS-MIX ei ota oikein tuulta purjeisiin, Vili ei ole suostunut sitä edes maistamaan. Sen pitäisi olla oikeaa koirien herkkua, mutta Vili ei sitten kai ymmärrä hyvän päälle. Jatketaan harjoituksia.

Murren Murkinan sivuilta:
"Jauhetun broilerin, sisäelimien, kasvisten ja lihaisen luumateriaalin yhdistelmä turvaa tasapainoisen ja hyvin sulavan aterian päivittäiseen ruokintaan.
*Helppo ja turvallinen Barf- ruokintaa aloittaville sekä koirille joille ei voida antaa kokonaisia lihaisia luita.
*Sopii hyvin ahneille, heikkokuntoisille ja vanhoille koirille sekä pennuille.
*Rypsiöljy, pellavansiemenöljy ja merilevä ihon sekä turkin hyvinvointiin.
* Eläinproteiinin lähteenä vain kana"

Ruokaremontti on muuten sujunut oikein hyvin. Vilin korvat eivät tällä hetkellä likaannu ollenkaan, se on oikein positiivinen asia. Vilin vasen korva on ollut se töhnää työntävä, oikea korva on ollut aina puhtoisen puhdas, mutta rokotuksen jälkeen sekin työnsi likaa.

Tassut punoittavat vielä kuin pikkupossun nahka. Nythän lääkityksen ansiosta Vili ei rapsuttele eikä nuole tassujaan juuri ollenkaan, joten saisivat ne käpälät nyt vähitellen jo parantua! Olen huuhdellut niitä vain pelkällä vedellä aamuin illoin, nyt tänään laitoin niihin Tummelia.
Vili on ollut viime päivinä edelleenkin oikein reipas ja leikkisä, osasyynä on naapurin tyttökoiran juoksuaika...

Ei kommentteja: