Sivut

maanantai 24. toukokuuta 2010

Kortisonia...

Eipä tarvitse enää helteistä valittaa, ohi on. Vaan täytyykö sen säätilan mennä äärimmäisyydestä toiseen? Nyt on +8 astetta. Olkaamme onnellisia, että plussaa sentään...

Tuo kokeilu neljännesosatabletilla osoittautui sudeksi. Kokeilua kesti 8 päivää, mutta kutinaa alkoi olla enemmän ja enemmän. Sitä se eläinlääkärikin uumoili, että se annos ei riitä. No, tulipa kokeiltua.
Nyt siirryttiin sitten puolitablettia per päivä-annokseen. Näin on tarkoitus jatkaa ehkä viikko. Sitten toivon, että puolitablettia joka toinen päivä riittäisi.

Oliko se rokottaminen nyt se viimeinen niitti Vilille? Sitä ennen oli kaikki hyvin sen tammikuisen kutinajakson jälkeen ja rokotuksesta saakka on oltu kortisonilla ja ilman Vili ei tunnu pärjäävän.

Vain terveitä koiria saa rokottaa. Onko allerginen koira terve? Onko allergia tai atopia sairaus? Kuuluuko koiranomistajan osata nämä asiat vai onko se eläinlääkärin asia tietää, mitä tekee? Miksi Vili rokotettiin, vaikka sen allergia oli tiedossa? Oliko se eläinlääkärin moka? Halusiko hän varmistaa Vilin vakioasiakkaakseen?

Olenko katkera? Kyllä olen.

Ei kommentteja: