Sivut

sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Jännitys laukesi

Aamu näytti rauhalliselta. Kuitenkin laitoin yhden neljäsosatabletin valmiiksi voihin käärittynä jääkaappiin, kaiken varalta.
Siellä se on edelleenkin, odottamassa huomista päivää!

Vili ei ole tänään ollenkaan rapsutellut ja tassutkin ovat saaneet olla 99% rauhassa. Hiukan on hieronut käpälillään päätään, ei muuta.

Tästä päivästä tuli kuin tulikin välipäivä, ehkä kyetään jatkamaan 1/4 tabletti joka toinen päivä, jonkin aikaa ainakin. Olen oikein tyytyväinen, jos niin käy. Tämä päivä on myös ollut ilon aihe.

Vili on tänään nukkunut paljon, ollut ihan vetelän saamaton, todennäköisesti helteestä johtuen. Vilillä on erittäin huono lämmönsietokyky. Se tuli jo viime kesänä huomattua Vilin ollessa vasta 6-9 kk ikäinen. Tuli silloin jopa mieleen, että Vilillä ei ole asiat kunnossa. Eläinlääkärillä käydessämme kerroin tästä ja lääkäri vastasi, että ei ainakaan sydämessä ole vikaa. Vili etsii ulkona varjoisan paikan ja siihen se käy lekottelemaan ja katselemaan maailman menoa. Jos toinen koira houkuttelee Vilin juoksemaan kuumana kesäpäivänä, Vili läähättää ihan valtavasti eikä jaksa telmiä kuten toiset koirat. Vili kuuluu tylppäkuonoisiin koiriin, mutta hänen kuononsa ei kylläkään kovin tylppä ole. Ehkä sisäkalut nielussa ovat kuitenkin jotenkin erilaiset kuin tavallisilla koirilla?

Emäntäkin kärsii helteestä, ei jaksa kirjoitella enempää, vaikka asiaa olisi!

Ei kommentteja: