Sivut

perjantai 21. toukokuuta 2010

Keväthelteitä

Kovasti ollaan Vilin kanssa kärsitty näistä helteistä. Onneksi ulkona on paljon penkkejä, saa välillä levähtää ja antaa lempeän kevättuulen vilvoitella. Me kävelemmekin Vilin kanssa penkiltä penkille ja sitten kotiin.

Vili on ahkeroinut turhan paljon tassujensa parissa, ne punoittavat taas reippaanlaisesti. Ilmeisesti nykyinen kortisoniannostus ei pidä oireita tarpeeksi kurissa. Päätin antaa nyt jonkin aikaa joka päivä sen 1/4 tabletin. Katsotaan, miten se toimii.
Määrällisesti se on sitten sama kuin 1/2 tablettia joka toinen päivä. Se puolikas kuitenkin vie mehut pojasta ja vain välipäivinä Vilissä on vähän energiaa.

Uutta murkinaa haettiin myös kaupasta. Ruokalistalle lisätään Murren Murkinan
* Murren Lihakasvis-Mix
* Murren Kanakasvis-Mix

Ehkä NEUP ja NEU AK putoavat pois niiden sisältämän perunan takia. Eläinlääkäri nimittäin sanoi, että runsas perunan syöminen voi lisätä tassujen kutinoita. Jaa'a, enpä tiedä, mitä uskoa.

Kun ajattelen puhelinkeskusteluani eläinlääkärin kanssa, niin se oli sen verran lohdutonta, että en jaksa enää oikein uskoa mihinkään. Paitsi ihmeeseen. Kun yritin kertoa jotain aikomiani ruokinnan muutoksia, niin lääkäri keskeytti sanoen, että tuskin paljon apua löytyy. Muistan vastanneeni hänelle, että "kai nyt edes toivoa täytyy olla", sen hän kuittasi hymähdellen.

Ennen rokotusta eläinlääkäri oli kannustava allergian suhteen ja kehoitti jatkamaan samalla ruokavaliolla ja nyt rokotuksen jälkeen on ihan eri ääni kellossa, ei tunnu näkyvän yhtään valoa tunnelin päässä.

Voi, kunpa joku sanoisi, "teenäinjanäin", niin Vili tervehtyy! Se on unelmani ja hartain toiveeni.

Ei kommentteja: