Sivut

perjantai 24. syyskuuta 2010

Kaikki pelissäTässä tämänpäiväinen heräteostokseni. Oli ihan pakko ostaa. Kaunis kuin hajuvesipullo, ihanan kokoinen, 100ml, yksinkertaisen kaunis, linjakas pullo. Kallis. Tämä Gourmante olive oil spray sisältää "extra neitsytoliiviöljyä, kylmäpuristettu heti käsinpoiminnan jälkeen koroneiki-oliivilajikkeesta"
Sisältö on siis 100% laadukasta tavaraa. Vilille. Toivottavasti muistan jatkossa, että tämä ei ole hajuvesipullo...
Sitten asiaan!Mukavasti ollaan edistytty Vilin kanssa.
Ei ole enää oksennellut, rapsutus on hiukan lisääntynyt, mutta toivon sen kuuluvan tähän edistymiseen. Korvat on putsattu viikko sitten ja ihan siistit ovat vieläkin.

Vili yllätti minut syömällä hanakasti raakaa heppaa ja se heppa puolestaan yllätti minut. Olin nimittäin ostanut hevosen jauhelihaa pari pötköä. Kauhistelin kuitenkin, että mitä siitä teen ja miten tarjoilen sen koirankuppiin. Suunnittelin sen pikaista visiittiä paistinpannulla ja kun tarkastelin paremmin sitä lihapötköä, niin sehän ei ollutkaan hienoksi jauhettua lihaa, vaan kivan kokoista, voisi sanoa vaikka suikalelihaa! Ja kaiken huipuksi, kelpasi sellaisenaan Vilillekin!
Osa siitä jauhelihasta päätyi kuitenkin pannulle, kypsensin niitä herkkupaloiksi. Ne ovat juuri sopivan kokoisia annettaviksi palkkioksi tai muuten vaan.

Lihavarasto näyttää nyt tältä. Täydennystä tulee, kunhan löytyy jostain.

* kalkkunaa
* broileria
* naudanmahaa
* heppaa
* karitsaa
* possua

Kaikista lihoista on eri versioita, osa on Vauhti-Raksusta, osa Barffitassusta ja osa ihan Prismasta vaan.
Sosetta tein brokkolista eli parsakaalista, maistuvuutta en vielä tiedä, itselle maistui kyllä. Vilin kanssa ei nuo maut oikein mene yksiin...Tällainen iso purkki on ilmestynyt keittiönpöydälle, siitä me Vilin kanssa napsimme vitamiineja itsellemme. Meidän molempien vastustuskyky tarvitsee vahvistusta ja on kätevää annostella jauheen muodossa olevaa vitamiinilisää.
Öljyjä löytyy myös useanlaisia, kaikki parhainta mahdollista tasoa, kylmäpuristettua jne. Taas kerran olen sangen kiitollinen koirani pienestä koosta!
Kaikki muutkin tuotteet ovat nyt koossa niiden myöhäisempää käyttöönottoa varten. Niistä sitten aikanaan enemmän.

Nyt on kaikki pelissä Vilin kohdalla. Uskonpuute ja epäilys nostavat välillä päitään, mutta lyttään ne heti pois häiritsemästä. Koululääketieteellä ei ole mitään varteenotettavaa tarjolla, näillä luontaishoitokeinoilla saavutamme joka tapauksessa pelkkää hyvää Vilin kropalle, kuinka hyvä ja toivottava lopputulos onkaan, se nähdään sitten aikanaan.

2 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Hyvä että Vili voi paremmin :)
Mistä tota heppaa löysit?

Hanne kirjoitti...

Tiia,
tilasin heppaa Vauhti-Raksulta.

Vilin voinnista en ole kovinkaan varma, valitettavasi. Toivon, että olet oikeassa Vilin voinnin suhteen...