Sivut

keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Keskiviikon kootut

Perehtyminen Vilin uuteen elämään jatkuu.
Vili on saanut syödäkseen karitsaa, hevosta, naudanmahaa, possunkieltä... kaikkea on syönyt mielellään. Kasvissoseista on nyt luovuttu siitä porkkana-paprikamössöstä, oletan sen aiheuttaneen Vilin oksentelut. Ei ole nimittäin sunnuntain jälkeen enää oksentanut kertaakaan.

Olen antanut soseeksi kurkku+mustikka+puolukkaa ja siitä Vili on tykännyt, ihmeellistä. Maistoin sitä itse ja se oli kyllä pahan makuista. No, makuasioista ei sovi kiistellä, pääasia, että Vilille maistuu. Toinen sose on bataatti+punajuuri, sekin maistuu pojalle. Tarkoitus on nyt valmistaa sen poistuneen soseen tilalle kesäkurpitsasosetta.

Olen etsimässä Vilille sopivaa muotoa tarjota noita lihoja. Selvää on, että vielä toistaiseksi ne eivät mene täysin raakana, lisään sitä raakuutta vähitellen ja katsotaan, päästäänkö milloinkaan ihan raa'an syöttämiseen.
Nyt olen käännellyt lihoja kevyesti paistinpannulla sekä olen kokeillut höyryttämistä ja vedessä keittämistä. Haluan selvittää, mistä Vili tykkää eniten vai tykkääkö kaikista. Sisältä jätän lihat raaoiksi, enemmän tai vähemmän.

Löysin joltain nettisivulta kivan reseptin itsetehtäviin koulutusnameihin. Sopisivat meillekin, jos löytyisi joku korvike munille ja jauhoille...Koulutusnamit

Löytyi juttua koiranruuistakin Koiranruokaa.. eli mitä?

Ei kommentteja: