Sivut

maanantai 28. helmikuuta 2011

Helmikuun saldo


Helmikuu on paketissa ja on aika vilkaista kuukauden saldoa. Se näyttää kerrankin vain plussaa! Koko kuukausi on ollut kuin unelma. Vili on seesteinen, iloinen, eikä mikään kutina ole häntä vaivannut. Ei, vaikka kortisonia on vähennetty.

Minä sen sijaan olen aika ajoin ollut vähemmän seesteinen. Jokainen päivä on ollut jännittävä, ihan sydämestä on kouraissut, jos olen nähnyt Vilin nuolevan tassuaan tai heiluttelevan korviaan. Suuri mörkö nimeltä Pelko on vaaninut koko ajan jossain syvällä alitajunnassa. Kuitenkin aihetta kiitollisuuteen on löytynyt jok'ikinen ilta, mikään ei ole räjähtänyt käsiin ja pelästykset ovat olleet aiheettomia ja ohimeneviä. Ajoittain olen tyystin unohtanut, että Vili on allergikko ja olen voinut iloita hänestä ihan tavallisena koirana.

Mitä pidemmälle kuukausi kului, sitä vähemmän olen pelännyt takapakkia. Jos sellainen nyt tulisi, niin putoaisin kyllä korkealta ja kovaa.


Kiitokset peukunpitäjille!

                                                                               

Vilillä on tapana käydä istuskelemassa lenkin varrella olevilla penkeillä. Kaikkina vuodenaikoina...

9 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Terveisiä hieman allergiselta Rasmus-tibeltä, löysin tänne Reeta-tiben blogin kommenteista :)

Tsemppiä sinne ja toivotaan, että kutinat pysyvät poissa! Meillä toivotaan, että kevät/kesä ei olisi kovin siitepölyinen, muuten pärskii sekä koira että omistaja :D

Liftari kirjoitti...

Hienoa Vili. Ja voi noita sun ihania suuria, sielukkaita silmiäs !! Ihan upposin niihin.

Nyt vaan tiukasti kiinni hyväksi koetusta ruokavaliosta ja vitamiineista sekä öljyistä. Tuntuis, että nyt on löytynyt se hyvä yhdistelmä.
Meillä mennään tällä hetkellä ihan hyvillä fiiliksillä 1/2 tabu joka kolmas päivä. On menty jo toista viikkoa eikä vielä ainakaan ole sen enempää kutinoita. Pakkasilla ilmankostutin puksuttaa enkä odota mitään niin paljoa nyt kuin suojasäitä ja niiden kosteutta.
Ruokajutuissa haen vielä sitä superhyvää kombinaatiota ja se Vilin höyrytetty ruoka-annos on tosi houkutteleva. Sitä kokeillaan nyt ensin ihan vaan kalkkunalla.
Pelko pois Roosmarii, pelko pois. Kun pelkää, sitä pelkoa kutsuu luokseen. Rinta vaan rottingille ja sanot ettei ole teille tulemista.
Asia kerrallaan ja jos jostain merkillisestä magneettimyrskystä johtuen tulisi takapakkia, niin ainakin tiedät nyt sitten kokemuksesta mihin on mahdollisuus päästä. Joka ainoa päivä on voitto.
Hyvä Vili ! Loistavaa työtä HooPee.

Hanne kirjoitti...

Tämä Vilin tämänhetkinen tilanne on yksi niistä asioista elämässä, johon ei tahdonvoimallakaan voi vaikuttaa. On vain vastaanotettava se, mitä tuleman pitää.

Nyt näyttää hyvältä, huomenna voi kaikki olla toisin...

Minulla on oma teoria tähän hyvään vaiheeseen johtaneista syistä, siitä enemmän sitten joskus, jos/kun on oikeasti aihetta hurrata.
Vielä ei voi huutaa hurraata, voi olla vain hiljaa onnellinen...

Essin tilannekin on nyt sitten jo aika hyvällä mallilla, toivottavasti suunta on pysyvää sorttia. Siitäkin huolimatta, että kevät on se seuraava vuodenaika omine rasitteineen...

Rasmus ja Santtu, kiva saada uusia karvanaamoja vierailulle! Tervetuloa toistekin!

creek kirjoitti...

Jipii! Vähän nyt saa hehkuttaa kuitenkin. Tätä lisää :)

Hanninski kirjoitti...

Hei! Vastavierailulla Dilbertin ja Wilman blogista. Meillä on myös Wilma todella allerginen. Edes eläinlääkärin hypoallergiaruuat eivät käy. Kaikki pitää valmistaa itse. Meillä tapahtui käänne parempaan kun siirryimme kokonaan pois kaikelta teolliselta - Wilma ei edes kestä vitamiinilisää! Olemme aloittaneet broilerista ja tuoreesta kurkusta ja lisänneet 1 kerrallaan siihen. Eliminaatiodietti on edennyt siihen vaiheeseen että Wilmalle sopii broilerin ja kurkun lisäksi kalkkuna ja hevonen sekä jääsalaatti ja kesäkurpitsa sekä riisi. Ollaan siis voiton puolella. Vitaamiinit ei käy, mutta Pur Aloen Aloe Vera-mehu käy vitamiinina. Se on ainoa merkki, jossa ei ole lisä, väri eikä säilöntäaineita. Muut merkit eivät käy, vaikka luontaistuotekauppiaat sanoisivat mitä. Kokosöljy ja Oliiviöljy käyvät ja niitä lisään ruokalusikallisen vuorotellen päivittäin. Tsemppiä teille!

Hanne kirjoitti...

creek,
eihän sitä malta olla ihan hehkuttamatta, kyllähän ilolle täytyy antaa mahdollisuus...

Hanninski,
tiedätkin sitten omasta kokemuksestasi, kuinka vaikea on selvitellä allergian aiheuttajia! Ja kuinka suuri on onnentunne, kun edes jotenkin alkaa löytämään ne oikeat raiteet paremmalle elämänlaadulle...
Kookosöljy on meillä kokeilematta, juuri tänään olin aikeissa ostaa pullollisen, mutta jätin kuitenkin hyllyyn, kun en oikein tiennyt, onko hyvä vai huono hankinta.

Pyry-mäyris kirjoitti...

Hienot videot! Sinussa filmitähtiainesta, Vili.
Vai pitää istua penkillä säällä kuin säällä. Ihan pikkasen oli lunta kertynyt penkille :)
Näin mennään iloisesti häntä viipottaen eteenpäin.

Tasa-arvoa etsimässä kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Mischa kirjoitti...

Hieno blogi sulla! Täytyypä alkaa seuraamaan. Informatiivinen X)

Kovasti jaksuja sinne. Toivotaan lisää allergiaoire-vapaita päiviä ja mukavaa oloa koiralle ja omistajalle =)) t. Mischa ja Irina