Sivut

lauantai 12. helmikuuta 2011

Kuvapläjäys viikonlopun ratoksi

Tilasin kokeeksi saksalaisesta nettikaupasta muutaman tölkin kahdenlaista ruokaa Vilille. Hätävaraksi. Jos heppa ja lammas loppuu vaikkapa väliaikaisesti, niin olisi joku vararuoka annettavaksi. Toivon niiden olevan sopivia, en ole kylläkään uskaltanut vielä antaa. Toinen on lammasta ja toinen strutsia, molemmissa on vain yhtä proteiinia ja yhtä hiilihydraattia.


Sisältö:
lammasta 63%
lihalientä 30,5%
perunaa 5%
kivennäisaineita 1%
saffloröljyä 0,5%
lisäksi A-vitamiinia 3000 ky, D3-vitamiinia 200 ky, E-vitamiinia 30 mgLisäksi tilasin myös samantapaista, pussitettua sapuskaa.
Sisältö:
lammasta 62%
lihalientä 28%
hirssiä 4%
parsakaalia 4%
kuminaa 0,5%
kivennäisaineita 1%
kuminaöljyä 0,5%
Toimitus oli nopeaa, tilauksesta kotiinkantoon kesti viikon verran. Toimituskulut olivat noin 7 euroa, yhden tölkin hinta oli 1,65-1,95 euroa.
Täältä tilattu  Jos nämä eivät sovi Vilille, niin syksyinen hoitokoiramme Sindi perii koko satsin.

 *****

Sitten muutama kuva Vilin nykyisestä gourmet-ateriasta. Kattilassa on kukka- ja parsakaalia sekä lammasta ja hevosta.

höyrytysvaihe

lautasella
hyvää ruokahalua!
   
  
Sitten vielä viimeiseksi siitä saksalaisesta nettikaupasta löytämäni koiranvaipat! Tulevat ehkä joillekin koirille tarpeeseen. Nykyaikaan koiratkin!
Näitä en siis tilannut...

7 kommenttia:

Arttu kirjoitti...

Mitähän tuo "lihaliemi" sisältää?
Löysin marketista Hau Hau:n ruokatölkkejä, joissa on 96% lihaa, loput riisiä ja kivennäisaineita. Lammas maistui, nyt on menossa kana, ja ruoka tuoksuukin ihanalta :) Mutta onpa sitten koiran kakan määräkin kasvanut puolella, kuten aina noissa teollisissa ruuissa käy.
Toivottavasti sinäkin löydät sopivan, vaikka just härävaran jota ei ole tarkoitus joka päivä syödäkään. Mutta kun on edes jotain jemmassa, jolla pääsee yhden aterian yli, eikä koira heti kutise. Aina ei nimittäin jaksaisi olla puuron ja kasvisten keittäjänä.
Malttia silti, edelleen :)

Hanne kirjoitti...

Mai,
eiköhän se lihaliemi ole siitä kyseisestä lihasta, firma vakuuttaa, että ne sisältävät vain yhtä eläinproteiinia.
Noissa Hau-Hau-tölkeissä ei ole mainintaa, että olisivat vain yhden proteiinin lihoja. Täytyypä kirjoittaa sinne ja kysäistä, mielenkiintoista kuulla, mitä vastaavat.
Ajattelin noita tölkkejä ihan jo siksi hankkia varastoon, kun Vilille ei nyt ihan mitä vaan voi antaa ja voi tulla tilanne, että itse vaikka sairastuu tms.
Juu, maltti on valttia, jäitä hattuuni vaan!

Jutta kirjoitti...

Onpa kyllä herkullisen näköinen annos Vilillä, pitäisi joskus koettaa tehdä samanlainen Totille. Tuo kun tykkää kans hepasta ja lampasta.

Mikä oli nettikauppa, mistä nuo ruoat tilasit?

Hanne kirjoitti...

Jutta,
lisäsin sen nettikaupan "Alsa-Hundewelt" osoitteen linkkinä tuohon tekstiin.

Niin, ehkä maistuis Totillekin...

Liftari kirjoitti...

Näyttää herkulliseltä tuo ateria. Täytyy kokeilla Essillekin tuon tyypin lautasta aina välillä, sallituista lihoista tietysti. Niitä on vain vähän, mutta haitanneeko tuo.
Se olisikin mahtava juttu jo sinänsä jos pääsisi tuohon, että edes puoli vuotta voisi olla ilman lääkitystä. Meillä on nyt tähtäimessä ensin se neljännes tabletti. Babysteps, niillä mennään.

Terveisiä Vilille.

Arttu kirjoitti...

Pakko tulla kertomaan, että meillä mentiin metsään ruokinnassa. Vilin ja Artun kutinat on varmaan eri tyyppiset, mutta ajattelin silti varoittaa.
Olen antanut viikon verran Hau Hau:n purkkeja, Best In -kanarisottoa, sekä mahapullia. Mahapullat on raakapakastettuja, niissä ei ole mitään. Mutta kainalot kukkii. Se on Hau Hau tai Best In, molemmat lisäaineettomia, lihaisia, kasviksia, eli kaikkea mitä kotiruuassakin. Mutta nuo on teollisesti valmistettuja, ja se juttu piilee ehkä siinä.
Harmittaa.

Hanne kirjoitti...

Maija,
pienin askelin kannattaa edetä. Siinä on yksi huono puoli kylläkin: jännittävää aikaa kestää kauan, ihan liian kauan...

Mai,
kiitos varoittamisesta, kaikki pannaan korvan taa.
Kirjoitin tuonne HauHau-firmaan ja kyselin lisätietoja. Eivät ole vielä vastanneet, se on huono merkki, ei taida olla ihan puhtoiset jauhot pussissa.
Best In-Kanariisiä annoin minäkin joskus kauan sitten Vilille, piti olla niiiiin hyvää, mutta ei sopinut sekään.
Harmin paikka todellakin siellä teillä, minäkin koko ajan pelkään, milloin Vilin tilanne räjähtää käsiin...
Ei sinun auta kuin palata Artun asioissa askel taaksepäin ja sitten taas matkaa jatkamaan. Tsemppiä!