Sivut

lauantai 5. maaliskuuta 2011

Sampoo"Luonnonmukainen koirasampoo on tehty suomalaiseen kylmäpuristettuun luomurypsiöljyyn. Raaka-aine on torjunta-ainejäämistä vapaa elintarviketasoinen ja sopimusviljelty rypsinsiemen. Rypsin tyydyttymättömistä rasvahapoista syntyy pehmeä sampoo, joka liukenee helposti veteen ja antaa siksi erinomaisen pesutuloksen. Sampoo ei sisällä eläinperäisiä aineosia, keinotekoisia haju-, väri- tai muita lisäaineita. Sampoon hoitava rypsiöljy vähentää turkin sähköisyyttä ja jättää siihen hohtavan tasaisen kiillon. Sampoolla voi pestä minkä tahansa karvaisen lemmikin pelkäämättä luonnon saastumista. Se on biohajoava ja sen valmistuksessa on hyödynnetty uusiutuvia luonnonvaroja."


Läheisestä marketista käytiin hakemassa kevätkylpyä varten uusi shampoopullo Vilille.
Tällä kertaa valinta osui suomalaiseen Kotipelto Luomu Lemmikkisampoo-pulloon. Ihan totta: sampoo eikä shampoo. Kuulemma kuuluu nykyään kirjoittaa noin.

Tuote haisee öljylle, ei todellakaan mikään ihmistä kosiskeleva tuoksu, koiran mielestä se on varmaan kuin paraskin parfyymi Pariisista. Toivottavasti ainakin.

Käyttöohje: Tee pesuliuos lämpimään veteen suhteessa 1/100. Kastele ja hiero pesuliuos lemmikkisi turkkiin, kunnes se on kauttaaltaan märkä. Lisää tarvittaessa sampoota ja pesukertoja turkin likaisuudesta ja vahvuudesta riippuen. Pese sormin hirovin liikkein. Huuhtele turkki huolellisesti lämpimällä vedellä. Kuivaa lemmikkisi esim. pyyhkeellä ja pidä se lämpimänä, niin pesusta tulee teille molemmille miellyttävä kokemus.

Sisältää vettä, luomurypsisaippuaa ja luomurypsiöljyä.
500 ml ja 2,50 euroa. Parasta ennen 09/11
Valmistaja Trifol Oy

11 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Oo! Mistä tuollainen löytyi, ei ole osunut ennen mun silmiin?

Hanne kirjoitti...

Tiia,
viimeisessä Yhteishyvässä mainostettiin sitä ja ihan tuosta Prisman eläinosaston hyllystä nappasin.
En ole vielä kokeillut, mutta kuulostaa hoitavalta ja ihoystävälliseltä.
Eikä ole hinnalla pilattu.

Liftari kirjoitti...

Pitääpäs katella Prisman hylly. Käyn siinä osastossa niin harvoin, kun mitään ruokia tai makupaloja en sieltä Esmulle osta.
Kookosöljyä muuten käyttää selainen kaveri,joka on onnistunut ruokavaliolla pysäyttämään MS-tautinsa. Luin hänen kirjoittamansa "Nutrix"-kirjan (löytyy netistä) ja allerkirjoitan monet asiat joista hän puhuu. Ja mietin kyllä kovasti sitäkin, kuinka hyvin pitävät paikkansa myös eläinmaailmassa. Kaikki nuo lisäaineet teollisessa ruuassa, eivät varmaan ole eläimille sen terveellisempiä kuin meillekään. Jos jotakuta kiinnostaa tämä Nutrix, niin kannattaa googlettaa Olli Posti+Nutrix. Joka on katsonut Matrix- elokuvat ymmärtää vitsin tuossa nimessä.

Tiia kirjoitti...

Ilmankos en ole nähnyt, me käydään aika harvoin S-ryhmän liikkeissä. Täytyy kyllä pistää mieleen.

Hugolla on nyt jotain ihoystävälliseksi mainostettua shampoota ja hoitoainetta, on vähän turhan hifiä mun makuun kun hoitoainekäsittelyn jälkeen koira tuoksuu luumulta.
Onhan se ihan kiva joo, mutta kun ei toi pahalta haise muutenkaan, enkä halua ees ajatella kuinka paljon se ottaa Hugon ittensä nenään.

No, onneksi ei tartte niin usein pestä, mutta täytyy kyllä hakea tuota sampoota(!) testattavaksi.

Hanne kirjoitti...

Olen lukenut sen Nutrix-kirjan, mielenkiintoinen kyllä, vaikka ihan kaikkea en allekirjoitakaan. Olen jopa printannut sen itselleni.
Suosittelen, antaa ajattelemisen aihetta.

Hanne kirjoitti...

Lisäsin sen Nutrix-kirjan linkkeihini.

Mischa kirjoitti...

No onpa ainakin riittoisa sAmpoo! Kerro kokemuksia! Meillä turkki ei ole vähään aikaan kiiltänyt.

Anonyymi kirjoitti...

pH?

Hanne kirjoitti...

En valitettavasti tiedä. Ei lue pullossa eikä nettisivuilla. Pitäisi varmaan kysyä valmistajalta...

Anonyymi kirjoitti...

Parasta sampoota mitä olen löytänyt - ei haise, voi hajusteallerginenkin käyttää. Meillä pestään Luomu Lemmikkisampoolla kaikki koirat ja isännän tukka - itsekin käytän kerran viikossa, niin ei tarvitse hoitoaineita.

Hanne kirjoitti...

Kivaa kuulla, että sitä on vieläkin myynnissä. Ajattelin, että halpa hinta saattaa jopa karkoittaa ostajat, yleensähän lemmikeille ostetaan kallista ja arvokasta. :)