Sivut

lauantai 18. kesäkuuta 2011

NuuskuagenttiD&C-talutin 2-lukkoinen SuperGrip lite
Ensimmäistä kertaa vuosikymmenien käyttökokekemukseni aikana flexihihna rikkoutui. Niinpä Vilille ostettiin uusi hihna, pituutta kolme metriä, kotimaista tuotantoa, melko kallis, valitettavasti. Kuten kuvasta näkyy, Vili on avainlapsi... Varalle löytyy kaapista kyllä yksi lyhyempi, viiden metrin flexi, jos joskus vielä sellaista haluamme käyttää.Nuuskuagentti työssään
Viiden tähden loosi, vesikuppikin

Aamulenkki kulkee Vilin niin halutessa lähitavaratalon eli Prisman pihan kautta. Eikä syyttä suotta. Vili käy aamuisin tarkastamassa koiraparkin häkit. Se on kai Vilin salainen luottamustehtävä, niin tunnollisesti Vili haistelee jokaisen loosin. Itse Vili ei ole koskaan ollut kauppareissulla mukana eikä ole siis joutunut omakohtaisesti kokemaan häkkeilyä.

3 kommenttia:

Danny ja Eikka kirjoitti...

Nyt kyllä kuulin ihan ekaa kertaa koiraparkista marketin luona!! Ei täällä pikku kaupungissa ole moisia :D Itse tekisin kauppareissut erikseen jos joutuisin koirani tuollaiseen häkkiin laittamaan. Mutta ihana agenttitehtävä Vilillä tarkistaa ne aina :)

Jalo kirjoitti...

Hei kivaa, löysin tipsublogin! Jäämme seurailemaan, kurkkaahan sinäkin rotutoverin kommelluksia!:)

Liftari kirjoitti...

Hyvää juhannusta agentti Vilille ja hänen palveluskunnalleen. Tiuku on jo hyvässä kunnossa ja Essikin pärjäilee mukavasti. Pari kertaa olen antanut puolikkaan tabletin kortisonia, muuten on pärjätty ihan histamiineilla. Ja niillä muilla tutuilla pyyheliinakonsteilla jne.
Kunhan tästä pahimmasta siitepölyajasta päästään, voidaan sitten onnitella itsejämme hyvin suoritetusta tehtävästä. Eikä siinä haittaa sitten satunnaiset kortisonit. Pääasia että on päästy säännöllisestä antamisesta. Pikkuhiljaa nostetaan sitä kropan omaa kykyä vastustaa allergiaa. Kyllä tästä hyvä tulee.
Tsemppiä. Me tsempataan täällä.