Sivut

tiistai 26. lokakuuta 2010

Uusi päivä, uudet kujeet

Luojan kiitos, Vili on taas oma itsensä!
Jo eilen illalla Vili alkoi osoittaa olevansa taas se sama vanha Vili, leikki leluillaan ja se, jos mikä, on Vilin voinnin mitta. Nyt näyttää kaikki olevan hyvin, joskaan en nyt ihan vielä uskalla oikeasti huo'ahtaa helpotuksesta. Pääasia, että Vili on hengissä ja näyttää voivan hyvin.

En tajua, mikä kohtaus Vilille eilen tuli! Mikä voi aiheuttaa niin pelottavan näköisen tilanteen? Allerginen yliherkkyysreaktio? Sehän meni kohtalaisen nopeasti ohi ja sitä seurasi valtava unentarve. Mitä lie ollutkaan.
Rajun tuntuista se kyllä oli, mutta onneksi nyt näyttää taas kaikki hyvältä.

Eilen oli sattumalta Vilin kortisonipäivä, sai sen vasta herättyään iltapäivällä. Liekö silläkin ollut positiivista vaikutusta  tähän "ihmeparantumiseen". En kuitenkaan usko niin olleen.

Jos eläinlääkäri olisi eilen antanut Vilille ne lääkkeet siellä vastaanotolla, kuten ensin aikoi, niin nyt varmaan kiittelisin niitä droppeja Vilin toipumisesta. Lääkärikin sanoi, että luonto parantaa itse monen vaivan, ei se ole aina lääke, joka auttaa. Mutta herkästi sitä tulee ajatelleeksi niin, että jos on saanut lääkettä ja sitten helpottaa, että kunnia kuuluu lääkkeelle.

Tässä eräs linkki, joka sisältää paljon mielenkiintoista.
Voiko koirasi hyvin? Artikkeleita

3 kommenttia:

Jemima kirjoitti...

Hui kun kuulostaa pelottavalta! :O Onneksi selvisitte säikähdyksellä. Toivotaan että mikä kohtaus sitten olikaan jäi ainoaksi.

Minäkään en kyllä tuohon mitään muuta keksisi kuin joku allerginen reaktio, kun meni ohitse ilman kummempia aineita.

Liftari kirjoitti...

Hienoa, että Vili on taas kunnossa. Piti heti aamusta käydä kurkkaamassa mitä teille kuuluu, oli huoli Vilistä.
Kortisonihan parantaa allergista reaktiota ja tulehdusta muutenkin. Nää on taas näitä juttuja joista oikeaa vastausta ei varmaan löydä, mutu-tuntumalla joutuu menemään.

Hanne kirjoitti...

Ollapa selvännäkijä, joka kertoisi, mistä mikin johtuu. Taitaisi elämä olla liian helppoa...