Sivut

sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Totuttelua edelleen

Edelleen on pientä totuttelua tähän uuteen ruokavalioon. Avartavaa on tutustua eri lihalaatuihin, suoraan sanottuna, erilaisiin kuolleisiin eläinruhoihin. Välillä on suuri inho valloillaan, kun käsittelen niitä raakoja lihoja. On tullut tutustuttua strutsin ruhon tuotteisiin. Sellainen havainto, että strutsin maksa on aivan samanlainen kuin naudan maksa. Kalkkunamassa on kauniin vaaleanpunaista kuin flamingo. Prisman strutsinlihapakasteessa on varoitus "saattaa sisältää hauleja", emme toki ostaneet sieltä, se on erittäin kallis tuote, parasta gurmeeta vissiin.
Oppia ikä kaikki.

Vilille erottuu selkeästi jo herkkuruokaa ja vähemmän herkkuruokaa. Vili ei tykkää mm. poronluumassasta erityisemmin. Heppa on melkeinpä sitä mieluisinta sapuskaa. Kasvissoseet maistuvat myös, kunhan niitä ei ole runsaasti lihan joukossa. Broilerinkaulat ovat out.Emäntä lähtee tästä viikoksi tuulettumaan reeperbaanille ja jättää pojat keskenään kotiin. Toivottavasti selviävät kunnialla...

2 kommenttia:

Jemima kirjoitti...

Nauti nyt lomasta kunnolla! Pieni tauko arjesta virkistää aina, saatikka sitten jos on kotona puolikuntoinen pieni koira huolehdittavana.

Hauskaa lomaa, eiköhän ne pojat pärjää! :)

Hanne kirjoitti...

Lyhytkin irtiotto on hyvästä. Saa hiukan etäisyyttä asioihin ja muuta ajateltavaa. Sitten jaksaa taas!