Sivut

torstai 14. lokakuuta 2010

Jännittää!

Ilma väreilee jännitystä.

* ensimmäinen Kong on nyt sitten täytetty ja on pakkasessa odottamassa ensiesiintymistään. Täytin sen ensin ohuella siivulla juustoa ja sulatin pari sekuntia mikrossa, jotta se pienempi reikä peittyi. Sitten vaihtelevat kerrokset kalkkunamassaa, hevosen- ja kalkkunanlihaa. Tikuksi laitoin kalkkunaviipaleen, kun muuta en keksinyt. Jännitystä aiheuttaa Vilin suhtautuminen siihen. Isäntä veikkaa, että Viliä se ei tule kiinnostamaan...* ensimmäinen kerta pitkään aikaan, että Vili sai kortisonitablettinsa viiveellä eli pidettiin kolme välipäivää. Olen aivan kauhusta kankea, koska pelkään tämän tälläkin kertaa epäonnistuvan. Onhan sitä jo kesäkuussa yritetty, ei päästy pidemmälle kuin kahteen pidennettyyn väliin ja sitten jouduttiin taas antamaan tavallista enemmän kortisonia.
Harras toiveeni on, että Vili olisi 2v-syntymäpäivänään kortisoniton.


Onneksi Kaiken Keskipiste itse osaa ottaa iisisti.

5 kommenttia:

Liftari kirjoitti...

Nyt teillä on erilainen ruokavalio sitä kroppaa tukemassa. Vaan se on pitkä prosessi ennenkuin allergian takia ylikierroksilla käyvä kroppa talttuu ja alkaa toimia toisin.
Huomasin sen tänä aamuna, kun Essi kutisee enemmän ja oli pakko heittää puolikas tablettia ruokaan. Mutta ehkä se johtui siitä, että hänellä oli keskiviikkona ja torstain vastaisena yönä ripulitauti. Se heitti sekaisin koko ruokintasysteemin joka oli muutenkin vähän huonommissa kantimissa kyläreissun takia. Nyt vatsan rauhoituttua palaamme takaisin taas ruotuun. Katsotaan miten tässä sitten käy.
Voi kun Vilille tulee kivaa kongin kanssa. Kun hän hoksaa miten mukavaa puuhaa namien nakertamisen kongista on, aikaa kuluu sen kanssa ihan ihmeesti ja pääkoppa saa ihan uutta työtä.

Hanne kirjoitti...

Maija,
olen kyllä aika lailla pessimistinen onnistumisen suhteen. Ehkä se on itsevarjelua, pettymys ei tunnu silloin niin pahalta, on nääs kokemusta siitä, miltä tuntuu pudota huipulta suoraan rotkoon...
Oletko kokeillut antaa Essille Tehobaktia nyt, kun on ruokavaliomuutoksia? Annoin hoitokoiralleni sitä joka päivä, ettei lyö ripuliksi, ruoka kun oli erilaista kuin mihin oli tottunut. Vilille annan myös, jos on uusi, "epäilyttävä" ruoka kupissa.

Eteenpäin! sanoi mummot lumessa :)

Jemima kirjoitti...

Minäkin uskon että Vili rakastaa tuota kongia :)

Fionalle minulla on se pienin versio, mutta se taitaa sitten olla liian pieni, kun se ei osaa tehdä sille mitään muuta kun pyöritellä ja toivoa että sieltä jotain tipahtaa :/. Ehkä pitäisi ostaa tuo seuraava koko niin sinne voisi sitten pistää ruoan niin tulisi tuollekin jotain tekemistä.

Täälläkin pidetään peukkuja pystyssä että Vilin uusi ruokavalio toisi helpotusta kortisonikierteeseen!

Danny ja Eikka kirjoitti...

Peukut pystyssä täälläkin!
Kovasti olet tehnyt työtä Vilin uuden ruokavalion eteen, toivottavasti tuottaa tulosta ennemmin tai myöhemmin. Tsemiä!!

Meillä on kongi hukassa, minne lie kierinyt :D Ekalla kerralla eikalla meni tunti kongia tyhjennettäessä, nyt menee liian nopeasti, täytyy yrittää vaikeuttaa :D Meillä on muuten nyt oltu perunattomalla ruokavaliolla 3 viikkoa ja vihdoinkin korvat alkavat olla lähellä normaalia. Nyt ei tarvitse kuin 1-2 kertaa viikoassa putsata ja töhnää tulee ihan älyttömän vähän. Meillä syödään nyt tattaria ja vihanneksia perunan sijaan. Reilut vuosi tuota perunaa tulikin syötyä, jännää miten alkoi siihen yhtäkkiä reagoimaan.

Liftari kirjoitti...

Lääkärireissu ruikkutaudista tuli, antibioottia kuumeen takia. Essi sai Helsingissä jonkun pöpön. Maitohappobakteerit nyt kehissä, biofilusta. Lääkärin mukaan gefilus tai biofilus käy koiralle. Jos ruuassa on tehobaktia, Esi jättää syömättä. Ja niin teki entinenkin koira, aine haisee joltain sellaiselta etten yhtäkään koiraa ole saanut sitä syömään. Edes Onnia joka sentään syö mitä vaan.
Nyt ollaan jo voiton puolella ja voidaan kohta palata entiseen ruokavalioon, vitamiinit ja helokkiöljy ovat taas jo mukana.