Sivut

maanantai 14. kesäkuuta 2010

Maanantaikuulumisia

Tänään on taas välipäivä, se ensimmäinen kahdesta. Vili rapsuttaa ja kirputtaa tassujaan, mutta kaikki on vielä pysynyt siedettävällä tasolla. Näinä välipäivinä Vili on aina paljon leikkisämpi ja iloisempi kuin lääkepäivinä. Siis kyllä se lääke jotenkin lamaavasti tai mielialaa laskevasti vaikuttaa. Väsyttää ehkä.
Voi kunpa päästäisiin tuosta kortisonista eroon! Kortisonin käyttö antaa niin vääristyneen ja valheellisen kuvan Vilin voinnista, mutta toisaalta se on ihana lääke antamansa nopean avun ja juuri tuon valheellisen vaikutelman takia. Todellakin "kaksiteräinen miekka". Eroon siitä!

Olen antanut eilen ja tänään Vilille pakasteesta broilerinkaulan. Se maistui Vilille oikein hyvin ja sen syöminen sujui todella nopsaan. Ei yhtään hassumpi herkku pienelle koiralle.

Tuossa alla kuva Vilin gourmet-annoksesta, NEUn AK ja Kanakasvismix AB-piimän kera. Eikös näytäkin herkulliselta?


Suunnittelen jo vakavissani siirtymistä porotalouteen Vilin ruuan suhteen, jos ei pian kutinat lopu. Sitten jos porokin aiheuttaa allergiaoireita, niin sitten en tiedä, mitä tehdä. Joudutaan vissiin antamaan kortisonia koko Vilin loppuelämä.

Tuo on se kauhuskenaario, joka aina pyörii mielessä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Oletteko käyneet sivustolla http://www.elainterapia.fi/? Koirani kärsii jatkuvista mahaongelmista ja sain itse neuvoksi käydä kyseisen ihmisen kanssa juttusilla.

Voisi olla ihan kokeilemisen arvoinen teillekin, itse emme ole vielä käyneet kun odottelemme pari viikkoa eläinlääkärin tutkimuksia.

Seurailen blogianne ja toivon niin että Vilin allergiat saataisiin kuriin! Sairaan koiran kanssa elämistä ei toivoisi kenellekään.

- Jemima

Hanne kirjoitti...

Kiitos linkistä ja vinkistä! Eipä ollut entuudestaan tuttu sivu, tallensin sen nyt itselleni ja tutustun siihen ajan kanssa.
Kaikki neuvot ovat todella tervetulleita.
Paranemisia myös sinun koirallesi toivoen!