Sivut

perjantai 27. huhtikuuta 2012

Vili eestä, takaa, istuu ja makaa

♫♫♫ "Muista aina: Liikenteessä
monta vaaraa ompi eessä.
Siksi valpas aina mieli se on
turva verraton." ♫♫♪
Tuuli meinaa mukanansa viedä
Reviirintarkastelua
Lekottelua kevätnurmella
Siivousapulainen
Kevään ensimmäiset sinivuokot


5 kommenttia:

Aikku kirjoitti...

Onpas teillä mukavannäköistä, siis keväistä. Kyllä olisi mukava ulkoilla kukkien tuoksussa. Meillä tuoksuu vaan märkä maa. Ja koirankakka. Emäntä on aika käärmeissään, kun isot koirat ovat kakkineet kahden-kilon-kasoja koiranpuistoon.

Liftari kirjoitti...

Se onkin kumma juttu tuo ison koiran kakka- Se on varmaan niin hirvittävän painavaa tavaraa, että tarvittais traktori sitä korjaamaan. En oo ikinä vielä onnistunut näkemään ison koiran omistajaa korjaamassa kakkaa pois. Ja niin olen tullut näihin päätelmiin. Itse olen sitä mieltä, että jos ei jaksa jätöksiä korjata, ei pidä isoa koiraa ottaa tai koiraa ollenkaan.
Vili olet ihana. Ja vielä noin auttavainenkin siivouksessa. Siinähän ois muuten sulle ihan valmis peti, tyyny vaan sinne alle ja toinen päänaluseksi. Meilläkin kukkii sinivuokot emännän kukkapenkissä ja aidan toisella puolen. Nättejä kuin mitkä. Kesäterkkuja sulle Vili <3<3

Hanne kirjoitti...

Samaa mieltä noista isoista koirankakkakasoista. Onneksi tämä talvi oli ainakin täällä rannikolla lyhyempi kuin muutamat aikaisemmat, eikä ehtinyt tulla niin paljon noita jättiläjiä lumen alta esiin. Pitkän talven jälkeen sieltä paljastuu kertaheitolla puolen vuoden läjät, nyt vain 3-4 kuukauden. Onni sekin.

Hanne kirjoitti...

Totta turiset, en ole minäkään nähnyt ikinä ison koiran omistajaa pussi kädessä, siihen kyllä tarvitaankin jo jätepussi tai kaupan kassi... Kaikeksi onneksi ne läjät häviävät 2-3 viikossa, mutta siihen asti ne ovat ihan kauheita. Kyllä pikkukoiran kakat häviävät nopsaan, vaikka eivät olisi poiskorjattujakaan, mutta sellainen lehmänläjä verrattuna prinssinakkiin...
Minäkin ajattelin Viliä tuossa laatikossa, että olisi oiva peti hänelle. Taidan ottaa sen syksymmällä käyttöön, kun on tarkoitus luopua siitä lipastosta muutenkin. Säästän tämän yhden laatikon.
Vai että jo kesäterkkuja ? kiitos samoin!

Myrsky kirjoitti...

Hih, tuttu tunne tuo tuulinen keli. Minäkin ihan pysähdyn ja vedän henkeä, kun tuuli käy suoraan kuonoon. Selkeesti oot keväisellä mielellä ja hianoo ku autat sun äippääs.