Sivut

keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Kesäkuvia

Pieni polku metsän halki vie...

Savottahommissa

Vili ♥

Uusi tuttavuus

Uljaan ylväs tiibettiläinen

5 kommenttia:

Liftari kirjoitti...

Aristokraatti Vili von Tibet <3<3

Mukavia kuvia.....voiks nyt pojasta sitte sanoa söpöläinen?? Minä sanon kumminkin, söpöläinen olet Vili. Ja niin majesteetillinen ryhti.

Hanne kirjoitti...

Juu, leuhkan näköinen sälli tuo Vili kyllä on.
Minulle selvisi äsken, miksi Vili reagoi siihen Saunalahden laamamainokseen: dalai-lama! Vili tunnisti tietenkin sen laama-sanan, eihän kukaan äidinkieltään unohda...Miksen heti hoksannut?

Myrsky kirjoitti...

Ai Vilikin on ollut metsäretkellä tai ainakin savottahommissa :)

Anonyymi kirjoitti...

Heips. Kyllä on Vili ylvään näköinen ja mikä turkki. Meidän Pippasemme on syönyt kuukauden verran antibiootteja siihen kutinaansa. Lääkärissä käydessämme oli tällä kertaa bakteereja iholla!! Ei voi maallikko käsittää miten eläimeen voi tulla sellasta määrää bakteereja! Noh, lääkäri suomenti sen verran, että kun iho menee rikki niin siihen pääsee bakteereja ja kun raapii niin sitä suuremmalla syyllä bakteereja pääsee ihoon...loogista! Välillä tuntui, että possu-täysjyväriisi kotoinen ruoka helpotti kutinaa ja varsinkin tuo antibiootti. Mutta kun helteet tuli alkoi kutinakin. Ja välillä tuntuu, että kun sormea heristää ja tuimasti katsoo / pyytää lelua hakemaan Pippasen kutisemin loppuu heti. ELi mistä tätä nyt tietää onko huomion kerjäämistä vai bakteereja?? Onnekisi koiran turkki on kuitenkin suht koht kasvanut, vaikka en tiedä pitäisikö turkki olla tuuheampi tai pitempi, katkeileeko turkki raapiessa?
Ei tiedä aina onko kutina päivä vai ei, mutta onneksi on välillä "hyviäkin päiviä". Ei pääse olemaan yhtä samaa tasaista arkeakaan ;)
terveisin PP

Hanne kirjoitti...

Myrsky,
meistä miehistä on moneksi. Milloin pidämme sohvaa paikoillaan ja milloin taas ollaan savotassa tai laatoittamassa pihaa...
Terkkuja lähettää Vili

PP,
voi Pippasen kutinat! En usko, että koira raapii pelkästään huomionhakuisuuttaan, mutta tietenkin sen huomion kiinnittäminen johonkin mukavaan, kuten leluihin, auttaa unohtamaan kutinan hetkellisesti. Sitten onkin asiat huonommalla tolalla, jos sitä huomiota ei saa pois kutinasta, edes vähäksi aikaa.
Kyllä luulisin karvojen irtoavan, jos koira raapii. Ainakin meillä on ollut karvatuppoja lattialla Vilin pahimpiin kutina-aikoihin.
Voi kun löytäisit Pippaselle helpotusta, pidän peukkuja!
Hyvää kesän jatkoa sinne teille!