Sivut

maanantai 14. maaliskuuta 2011

Tilannetiedote

Vili on nyt seitsemättä (7) päivää ilman kortisonia. Ihme ja kumma, olemme pärjänneet sangen hyvin. Eilen Vili tosin rapsutteli tavallista enemmän (mikä on tavallista enemmän?) ja kirputteli kylkiään.
Jääkaapissa on kylläkin kaiken varalle 2,5 mg kortisonia voinokareen sisällä odottamassa, jos tulisi yllättäen tarve, vaikkapa yöllä.
Toivottavasti olen sen ihan turhaan sinne laittanut...

Kevät tulla jolkottelee ja sen mukana siitepölyt. Niiden vaikutusta Viliin en tunne. Viime kesä oli niin kutinarikasta aikaa, että siitepölyjen osuus siihen jäi epäselväksi.
Eiköhän sekin selviä tänä vuonna...

6 kommenttia:

creek kirjoitti...

Upea homma! Tosi iso saavutus, jo noin kauan ilman kortisonia eikä oireita ole :)

Meilläkään ei vielä ole mitää kutina oireita, mitä pelkään siitepölyjen tuovan. Toivottavasti ei tulekkaan.

Liftari kirjoitti...

Upeeta !!! Siis viikon jo ilman. Sehän on jo suurta juhlaa ja antaa meillekin uskoa, että voidaan päästä tuohon ehkä mekin. Vielä ollaan siinä tahdissa joka kolmas päivä ja ajattelin sitä pitää yllä jonkin aikaa jotta kroppa mukautuu. Essi on tykännyt ihan hirveästi uudesta ruokamallista. Likka ei usko silmiään, että kupissa on vaan lihaa ja kukkakaalia. Naamalla on sellainen ilme, että "ootsä mutsi voittanu lotossa kun täs on lihaa eikä puuroo"? Typy on pirteä ja leikkisä. Ehkä se tästä meillekin aurinko vielä paistaa. :)
Hyvä Vili, hieno poika olet.

Hanne kirjoitti...

creek ja Maija,
paistaa se aurinko risukasaankin, siis meille, niin mikseipä muillekin!
Jokainen koira on yksilönsä, mutta ainakin Vilille on tehnyt hyvää tuo hiilihydraattien mahdollisimman pieni määrä, ties vaikka Essikin hyötyisi siitä.
Ihmiselle tuollainen lähes 100% lihapohjainen ateriointi on luonnonvastaista ja vastenmielistä, mutta täytyy muistaa, että koira on lihansyöjä ja me immeiset sekasyöjiä.

Danny ja Eikka kirjoitti...

Tosi upea juttu, 7 päivää on jo ihan älyttömän huikea suoritus! Jatkakaa samaan malliin :) Kyllä se aurinko todellakin paistaa risukasaan, meillä menee nyt Eikan kanssa todella hyvin. Oon tätä pohtinut ja tullut siihen tulokseen että Eikan uutta ruokavaliota on tästä kiittäminen ja loppuivathan nuo hirveät pakkasetkin, mutta pölykausi lähestyy mutta en halua siitä nyt murehtia kun kerrankin menee hyvin! Tsemit kaikille tämän blogin lukijoille allergioiden ja yliherkkyyksien kanssa :)

Liftari kirjoitti...

Toivon mukaan paistaa HooPee. Nyt kun Essi on saanut toisen päiväateriansa vain lihaa ja kasviksia, eivät silmät rähmi enää. Muutenkin tuntuu siltä, että Messiseen on tullut erilaista vauhtia kuin ennen.
Ja sitä tyytyväistä massutusta lihapalojen edessä ei voita mikään. T6ytär on myös alkanut höyrytellä lihapaloja ja kasviksia koirilleen. Tiuku on kuulemma kuin hamsteri, joka kerää poskipusseihin lihapalat ettei Onni vaan ota ja mussuttaa sitten palasen kerrallaan poskistaan massuun. Ja se että Tiuku mukisematta ja nyrpistelemättä syö on jo ihme. Kiitos HooPeen gourmet- reseptin.
Vielä pitää laittaa Essille nuo Eikan suosimat salaatinlehdet. saa vaihtelua kukkakaaliin ja parsaan.

Hanne kirjoitti...

Nyt en kyllä ota kunniaa mistään gourmet-resepteistä, pois se minusta!
Tähän on höyrytykseen on tultu selaamalla muiden blogeja.
Olisipa Vilikin yhtä innostunut ruuasta kuin kaikkien muiden koirat...
Hamsterikoira :)