Sivut

perjantai 25. maaliskuuta 2011

Kiva-Team

Kiva-Team  on mielenkiintoinen yhdistys, joka pitää valitettavan vähän ääntä itsestään.

Joskus kymmenisen vuotta sitten, taisi olla vuonna 2000, kävin tuon yhdistyksen järjestämällä 2-päiväisellä kurssilla, jolla oli kiva nimikin, "Piskipäivät". Siellä oli luennoitsijoina useita nimekkäitä koiraihmisiä, mm. Karen Pryor sekä kansainvälisestikin tunnettu norjalainen Turiid Rugaas, joka silloin piti meille harjoituksia kirjoittamansa kirjan aiheesta "Rauhoittavat signaalit".Saimme myös havaintoesityksiä Naksutinkoulutuksesta, sillä jouduimme kukin vuorollaan olemaan koira, ja yrittää ymmärtää, mitä tuo ihminen oikein haluaa minusta.Eipä se ollut kovinkaan helppoa koirana ymmärtää ihmistä ja se kokemus antoi eväitä tajuta hieman paremmin koiran ajatusmaailmaa ja niitä virheitä, joita klikkaaja itse tekee.

Vilin kanssa en ole harrastanut naksuttimen käyttöä ollenkaan, vaikka sellainen tuolla laatikonpohjalla lojuukin. Ihan tuliterä ja käyttämätön.

Yhdistys järjestää mm. pidettyjä "Kiva koirakansalainen" - kursseja, joissa testataan koiran yhteiskuntakelpoisuutta. Omat koirani eivät olisi ikinä läpäisseet niitä testejä...

Kaikkea muutakin löytyy Kiva-Teamin sivuilta, kuten esim. "Kampanja kuristavia kaulapantoja vastaan".

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Olisin kysellyt, että mikä on tämän eläinnaturopaatin nimi, jota olette käyttänyt? Ja olisiko sinulla antaa vaikka hänen yhteystietoja?

Itse omistan kolme tipsua, joista yksi on hyvin herkkä ja vähän allerginen eikä hänelle ole löydetty sopivaa ruokavaliota ja lisäksi hänellä on myös rasvapatteja, jotka vaivaavat, joten näin ollen kaipailen ohjeita ja neuvoja ruokintaan ja ihon hoitoon.

T: Ninni

Hanne kirjoitti...

Ninni,
hänet löytää blogini linkkejä-sivulta, mutta laitan sen myös tähän:
http://personal.inet.fi/yritys/annamultanen/index.html

Toivottavasti löydät sen "viisasten kiven" omien tipsujesi auttamiseksi ja kysele toki lisää, vastaan mielelläni.