Sivut

keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Hehkutusta

Kell' onni on, se onnen kätkeköön,
kell aarre on, se aarteen peittäköön,
ja olkoon onnellinen onnestaan
ja rikas riemustansa yksin vaan.


Ei onni kärsi katseit' ihmisten.
Kell' onni on, se käyköön korpehen
ja eläköhön hiljaa, hiljaa vaan
ja hiljaa iloitkohon onnestaan.

 
-Eino Leino- 

Päätin silti uskaltaa olla rohkea ja tulla ihan julkisesti hehkuttelemaan, että Vili voi hyvin. Silläkin uhalla, että huomenna kaikki on taas toisin.

Muutaman päivän ajan on vallinnut ihana rauha ja Vili on ollut levollisen seesteinen, aivan kuin silloin ne pari viikkoa marraskuun alussa. Vili on hyväntuulinen ja leikkisä, eikä kutise ollenkaan!
Olen päättänyt nauttia näistä päivistä täysin siemauksin, enhän uskonut enää tällaisen ajan enää edes koittavan.

Nyt on vaan tilanne sellainen, että en tohdi antaa mitään "ylimääräistä" Vilille, ihan perusruokaa vain. Kaikki lisäravinteet pysyvät purkeissaan, pidän niitä kaikkia potentiaalisina vaaratekijöinä, olen suorastaan vainoharhainen. Mistähän voisin olla 100% varma, että olisi turvallista eikä aiheuttaisi allergista reaktiota?

Minulle jäi epäselväksi, mikä oli tuon viimeisen, melko rajun ja kolme viikkoa kestäneen episodin aiheuttaja. Oliko se Immunkomplex™-tipat? Jos oli, niin syyllinen on joku kasviperäisyys. Jos näin on, niin en uskalla antaa mitään yrttejä tai kasvipohjaisia lisäravinteita...

3 kommenttia:

Danny ja Eikka kirjoitti...

Tottakai hehkuttaa saa kun on aihetta :) On se hienoa nähdä rapsuton koira, meilläkin joskus on viitteitä siitä. Pidetään peukut pystyssä että Vilin olo pysyy hyvänä eikä tulis mitään takapakkeja. Nauttikaa :)

Arttu kirjoitti...

Hienoa, että Vilillä on kutisematon olo! Kannattaa ehkä pitää ruuat tosissaan nyt ihan samana jonkin aikaa, silläkin uhalla että menee tilapäisesti vähän köyhäksi ravinteiden puolesta.
Kasviperäiset aineet voi olla hyvinkin allergisoivia. Kuulemma tällä hetkellä kovasti muotia oleva Yucca-uute, jota koiranruuassa usein käytetään, on monelle koiralle se ainut allergisoiva aine, muuten allergiselle koiralle tarkoitetussa hyvässä muonassa ;/
Onnea ja rauhallista jatkoa Vilille, pysymme kuulolla.

Liftari kirjoitti...

JEEEE !!! Hyvä ja kerrassaan ihanaa. Uskoisin, että uskallat sitä multimix-vitamiinisekoitetta antaa. Mutta ehkäpä nuo yrttikapselit ovat myös liikaa, kuten meilläkin kävi. Ajattelin vain sitä puolta asiassa, että ei tulisi mitään vitamiinipuutoksesta hohtuvaa juttua.
Mutta upeeta kerrassaan ja nauttikaa olostanne täysin siemauksin.