Sivut

perjantai 17. joulukuuta 2010

Vuoristorataa

Eipä tule elämä yksitoikkoiseksi.

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Vili alkoi hepuloimaan. Raapi itseään ja kaikkea mahdollista, mattoja ja petiään, ampaisi vähän väliä raketin tavoin taas paikasta toiseen pelästynyt ilme katseessaan. Taas kerran.

Totiseksi vetää...
 Pelastavan enkelin roolissa olevaa kortisonia pikkupojan nassuun ja kolme varttia myöhemmin oli taas rauha maassa ja Vilillä parempi olo. Turvaudumme taas tiuhaan tuohon jo rakkaaksi tulleeseen Prednison-purkkiin.

En jaksa tästä edes masentua, kaikkeen tottuu vähitellen....

3 kommenttia:

Liftari kirjoitti...

Samaa rataa kierretään täälläkin vaihtelevalla menestyksellä. Kirjoja tutkiskellessani törmäsin luonnolliseen antihistamiiniin nimeltä kversetiini. Googletapas se niin saat uutta tietoa. Natura medialla on valmiste nimeltä Kverilla, joka on tätä ainetta. Kysyin heiltä, josko ovat sitä eläimille myös antaneet. Vastaus ja annostussuosituskin tuli. Laitan ne sulle sähköpostiisi ja oikeastaan voin laittaa ne tiedotkin mitä kversetiinista löysin. Ajattelin kokeilla sitä itseenikin näiden omien allergioitteni takia, varsinkin kun sillä tuntuu olevan noita muitakin juttuja joihin se tepsii.

Ei meiän passaa masentua, kun kaikkemme teemme ja koitamme. Täytyy sitten vaan tyytyä siihen hyvään perushoitoon ja olla valpas. Muutahan emme voi.

Hyvää joulua sinne Vililään kaikille täältä Essilästä kaikilta.
Toivotaan, että ensi vuosi olisi tasaisempi ja kaikin puolin parempi ja mukavampi. Sitä odotellessa jatketaan polkua etiäpäin.

Pyry-mäyris kirjoitti...

Hyvä koirakaverini Vili, toivotan sinulle ja mukavalle ihmisäipällesi oikein kaunista ja lämminhenkistä Joulua!

Liftari kirjoitti...

HYVÄÄ JOULUA VILI <3 <3

JA emännälle myös rauhallista joulua ja onnellisempaa vuotta 2011. Ensi vuonna uudet haasteet ja kujeet uusin voimin :)