Sivut

sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Tapania!

Kyllä arki on aina arki...


Joko sitä voisi tänään jo pistää joulunpyhiä pakettiin ja päästä eroon tästä kilikellokauluksesta, kysyy Vili!Turun Sanomat 22.12.2010

Arkisiin asioihin kuuluvat, ikävä kyllä, tämän tapaiset, surulliset uutisoinnit.
Onneksi oikeus toteutui. Edes tällä kertaa. Piste.
Tämä lehtijuttu ei liity mitenkään Vilin kasvattajaan.
Ja jotta iloista mieltä ei tule tapanista huolimatta, niin kerrottakoon taas kerran Vilin kutinoiden, joista jo aikaisemmin mainitsinkin, jatkuvan ja jatkuvan. Ei taideta enää kuuna päivänä päästä parempaan olotilaan. En tiedä, mitä yrittäisin. Kortisonia menee lähes päivittäin. Voi koiraparkaani.

3 kommenttia:

Pyry-mäyris kirjoitti...

Arkeen meilläkin jo siirryttiin. Mutta komea joulukauluri sinulla, Vili, onkin, tyylikäs.

Liftari kirjoitti...

Se on tämä talvi ja pakkaset, jotka kutittaa. Meillä rapsutellaan myös. Ihan samalla tavalla kuin viime talvena. Pakkanen kuivattaa allergisen koiran ihoa. Nyt kannattaa heittää kehiin ne kosteuttavat jutut. Ilmankostutin, Ceridal-öljyä tai aloe veraa tai kumpaakin pahimpiin kutikohtiin. Ja se helokkiöljy. Meillä kutistaan, uskoisin näin , vähemmän kuin viime pakkastalvena juuri sen ansiosta.
Älä menetä toivoasi ystävä hyvä. Kyllä se tästä. Kyllä me vielä sen viisasten kiven käännämme. Ei tämä nyt niin toivotonta ole.
Toivottomia sen sijaan tuntuvat olevan nuo ihmiset, jotka kohtelevat eläimiä noin kaltoin kuin lehdistä lähes joka päivä saa lukea. Minä en enää pysty lukemaankaan niitä. Tulee niin paha olla.
Olkoon uusi vuosi parempi kaikille eläimille ja tuokoon viisauden ja rakkauden noiden rakkaudettomien ja tyhmien päähän. Ettei enää yhdenkään eläimen tarvitsisi kärsiä.

Hanne kirjoitti...

Viisaita puhutte, sekä Pyry-mäyris että Maija!

Täytyykin aloittaa perehtyminen tuohon huoneilmankosteuteen, ei ole paljon tullut sitä ajateltua, koska ei ole aikaisemmin ollut aihetta.

Tuo eläinten laiminlyönti ja vielä kauheampi rääkkääminen ovat kyllä ilmentymiä ihmisten pahoinvoinnista. Puolustuskyvyttömät, ihmisen armoilla olevat eläinparat joutuvat sitten syyttään kidutuksen kohteiksi.

Kyllä ihmisen pitää vajota alas, että käy pienempänsä, heikompansa kimppuun. Voiko niitä edes kutsua ihmisiksi?