Sivut

perjantai 16. heinäkuuta 2010

Vatsa sekaisinTältä näyttää aito poromix-ateria! Tätä kuvaa vääristää kylläkin auringonpaiste. Poromix on puuromaista, aivan erilaista kuin se eilinen pötkö.Mitä lie ollutkaan se raikkaalle tuoksuva eilinen? Se valitettavasti päätyi jätteisiin, ei ole ketään tässä lähellä, joka olisi sen voinut syödä. Harmi.

No, tarina jatkuu. Vili sai sitten korvikkeeksi eilen illalla pienen määrän raakaa saksanhirveä. Vili kun ei ole metsämiehen koira, niin seuraus oli ripuli. Vilin koko tähänastisen elämän (1v 7kk) ihka ensimmäinen löysä vatsa!
Aamulla klo 6 lähdettiin suoraan sängystä kovalla vauhdilla ulos. Ihanaa oli kyllä istuskella penkillä vasta heräävän kaupungin kesäaamussa. Puolelta päivin sama hoppu. Viisaana tiibettiläisenä Vili hoksasi myöhemmin hakeutua kylpyhuoneeseen, kun hätä vielä kerran yllätti.
Tänään on siis paastopäivä. Toivottavasti pahin on nyt ohi. Kotona on Tehobaktia, sitä lisään ruokaan muutamana päivänä, jotta suolisto rauhoittuu.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meillä kokeiltiin kerran poron jauhelihaa, näytti samalta kuin alimmainen kuva. Eikka kyllä söi mielellään, mutta se tahmaisuus ja haju :/ Toivottavasti Vilin masu rauhoittuu pian! Mitä jos kokeilisitte hepan lihaa?

t. Heli

Hanne kirjoitti...

Seuraava kokeiltava on kyllä se hevonen. Hyvä, että on vielä joku takataskussa. Eikös se heppakin haise omalaatuiselta?
Nyt mennään porolla seuraavat 6 viikkoa....

Anonyymi kirjoitti...

Heppa ei kyllä haise miltään verrattuna poroon tai sitten en haista sitä enään :) Liha on punaista kun oikea naudan liha. Ei mitään tahmeaa tavaraa ollenkaan. Heppaa saa hyvin palalihana ja jauhelihana koko vuoden paitsi hieman vaikeammin näin kesä-heinäkuussa jostain syystä.
Heli

Hanne kirjoitti...

Eihjän se haju loppujen lopuksi ole niin tärkeää. Kaikenlaista on jo joutunut haistelemaan...
Muistelen vain, kun tuolla Välimeren rannoilla on erikseen niitä hevoslihakauppoja (jostain syystä hevosenlihaa ei saanut myydä tavallisessa lihakaupassa), niin niissä oli ihan erilainen haju kuin tav.lihakaupassa. Olen myös itse aikoinani syönyt hevosenlihasta valmistettuja ruokia, niihin oli kyllä totutteleminen. Hui.
Tuo saatavuus on kyllä tärkeä asia.
Meillä varmaan mennään tämän porokyydin jälkeen hevosella.
Terveisiä sinne teille!