Sivut

torstai 1. heinäkuuta 2010

Takapakkia

Ilmeisesti ne kolme välipäivää ovat olleet liikaa. Vili saa kortisonia nyt kai sitten liian vähän. Poika on rapsutellut itseään oikein urakalla, lenkilläkin piti välillä istahtaa rapsuttamaan. Tassut ovat myös saaneet käsittelyä.

- Mitä nyt pitäisi tehdä?
- Antaa heti huomenna aamulla kortisonia?
- Riskeerata huominen päivä ja tarkkailla?
- Tuleeko takapakkia liikaa?

Kanaa on syöty, ei se taida tuoda apua Vilin tilanteeseen. Pitäisi keksiä jotain muuta.
Olisipa joku, joka neuvoisi. Ns. neuvonantajanikin on lomalla.

Pitäisikö luovuttaa ja antaa suosiolla Vilille loppuelämä sitä kortisonia joka 3. päivä? Sillä annoksella pärjäsi hyvin. Voisi syödäkin ihan mitä tahtoo...

Voi itku.

2 kommenttia:

Jemima kirjoitti...

Heippa,

Voi voi Viliä.

Oletteko otattaneet ruoka-aine allergiatestit? Vaikka ne eivät yleisen mielipiteen mukaan "mitään" kerrokaan, voisihan niistä jotain osviittaa saada. Esimerkiksi jos joku liha näyttää nollaa ja kaikki muut positiivisia, niin kai se yksi olisi ainakin kokeilemisen arvoinen. Teidän tilanteessa tuntuu että kaikki pienet vinkit voisivat olla kokeilemisen arvoisia.

Entä oletteko koettaneet olla oikeasti yhdellä lihalla ja hiilarilla, kummatkin semmoisia mitä Vili ei ole ennen syönyt? Eikä mitään muuta ylimääräistä, öljyjäkään.

Kyllä varmaan, mutta tulipa mieleen näin yöllä surffatessa.

Mikä on mielipiteenne siedätyshoidosta? Oletteko harkinneet?

Niin ja ei minunkaan päättelykykyni keksi mistä muusta voisi olla kyse kuin allergiasta. Olettaen että hiivat sun muut on poissuljettu.

Hanne kirjoitti...

Kiva, että oman koirasi murheista huolimatta jaksat kommentoida!

Olen ymmärtänyt, että allergiatesteissä ei näy ruoka-aineallergiat, vaan kaikki ulkoiset ainoastaan. En 100% varma tietenkään ole.
Tuon eliminaatiodieetin valinta on ollut hankalaa, koska Vili on syönyt niin monipuolisesti jo kaikkea. Nyt on kana ja peruna, ei muuta. Tarkkaan on huolehdittu, että ei saa muuta, paitsi piimää.

Kirjoitan tuonne blogiin näitä muita pohdintoja...