Sivut

lauantai 4. elokuuta 2012

Laiskan postaus = kuvia

söötisti tassut rinnan alla piilossa
pallokentän varjoisella pläntillä
tuuhea turkki, eikö totta
varjopaikan haltija
ylpeenä omalla penkillä
tylsää...
paistattelua auringossa
ei ketään missään
jospa joku tulisi edes naapuritalosta
turha toivo, huuah...

8 kommenttia:

Marja-Leena kirjoitti...

Hauskoja kuvia Vilistä, sellaisena ylhäisenä. Joskus ei (koirienkaan) toiveet toteudu... Mukavaa viikonloppua. Täällä tihuuttelee ja minun vadelmat nuokkuvat. Iltapäivällä ei enää pitäisi sataa:) M-L
ja Ossi

Hanne kirjoitti...

Kieltämättä tuo Vili antaa itsestään ylhäisen, sanoisinko leuhkan vaikutelman. Ja sellainen hän on, ylpeä, maltillinen ja etäinen. Silti hyvin rakastettava koiruliini.
Täällä porottaa aurinko, ihan liian lämmintä meitin makuun. Siis syksyä odotellen.

Anonyymi kirjoitti...

Onpas Vilillä paksu turkki, en ole aiemmin nähnyt Vilin rotuisella koiralla noin paksua turkkia mitä Vilillä on. Hyviä kuvia on! :)

Ps. Blogini osoite muuttui, nykyään se on http://www.matenploki.blogspot.fi

Hanne kirjoitti...

Vilin turkki on oikeasti paksu ja runsas. Rotumääritelmän mukaan kiinanpalatsikoiramainen runsas karvapeite on ei-toivottava ominaisuus, mutta me ei siitä tietenkään välitetä.
Turkki oli ohuempi aiemmin, mutta kun kortisonista päästiin eroon, niin karvapeite alkoi kasvamaan. Ei peljätä talvipakkasia, ei.
Käväisinkin jo uudessa blogiosoitteessasi.

Laura ja Mauri kirjoitti...

Komia on tosiaan tuo Vilin turkki, ja hienon ylpeän, jos ei tosiaan suorastaan kuninkaallinen poseeraustyyli herralla - kuten tietysti tiibetiläiselle sopiikin :-) Mauri kyllä niin komppaa noita Vilin "ei ketään missään" tunnelmia, se kun istuskelee myös täällä raitilla aina odottamassa seuraa ja rapsuttajia - lenkkeilystä viis.

Myrsky ja Tuisku kirjoitti...

Komee on kyl turkkis, Vili. Ei ihme, että joskus pitää hakea varjosia paikkoja. Eiks kukaan tullu sua jututtaan? Mekin tykätään, ku tulee silittäjiä höpiseen.

Hanne kirjoitti...

Niinpä, mistä tuo ilme mahtaakaan tulla, suun asennosta vai silmien välityksellä? Vai tuleeko olemuksessa luonne esiin?
Mielenkiinoista, että osa koirista on kiinnostunut ventovieraistakin ihmisistä ja toiset eivät välitä kuin omistaan. Erilaisia ovat,kuten me ihmisetkin.

Hanne kirjoitti...

Ei ihme, että te nakit tykkäätte maata auringossa, kun ei ole kuin nahkavaate päällä, toista se on Vilillä, jolla on turkki ympäri vuoden hartioillaan, satoi tai paistoi...