Sivut

perjantai 18. marraskuuta 2011

Välil vähä valosamppaNäin on. Välil vähä valosamppa eli suomeksi välillä vähän valoisampaa.
Ei kuitenkaan päivä vaan meitin olotila. Tuhkasta nousemme entistäkin voimakkaimpina kuin feenikslintu! Ei Viliä ja minua niin vaan nujerreta, vaikka välillä painummekin maanrakoseen ihmettelemään tätä maailmanmenoa. Pieni ihminen (174cm) ja vielä pienempi koira kun eivät aina jaksa ymmärtää. Ja voimatkin loppuvat aina välillä. Tekohengitystä saamme onneksemme niin blogi- kuin oikean elämän ystäviltämme.

Olen antanut nyt Vilille Rimadyl-kipulääkettä 10 mg aamuin illoin eli 12 tunnin välein. Yön poika nukkui hyvin ja on tänään jotakuinkin oma itsensä. Syö hyvin, kävelee reippaasti häntä komiasti selän päällä. On kuitenkin yllättävän äänekäs ja vaativainen. Mouruaa kuin kissa halutessaan jotain jääkaapista, päästelee ihan outoja ääniä, haukahtaa, tuhahtelee, kurnuttaa, melkein naukuukin, asiaa tuntuu olevan paljon. Tuollaisena en Viliä tunne, normaalisti on hiljainen ja maltillinen koirapoika. Eilinen ripuli on tipotiessään, tilalla puheripulia. Hyvä niin!

Siis kaikesta päätellen Vilillä ei ole ollut ongelmia närästyksen kanssa, koska kipulääke rauhoittaa hänet. Yritän perehtyä nyt vähärasvaiseen ja -proteiiniseen muonaan, luin, että se on hyväksi niin gastriitissa kuin haimasairauksienkin hoidossa ja ehkäisyssä.
Itsellä olo on kuin uudestisyntyneellä, nukuttu yö takana ja juuri tällä hetkellä ei huolta Vilin kipuilusta. On äärimmäisen raskasta ja kuluttavaa seurata kipeää koiraa osaamatta auttaa. Lähin ajatus silloin on ottaa koira kainaloon ja hypätä yhdessä alas parvekkeelta. Ihan totta.

4 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Ihanaa kuulla teiltä hyviä uutisia, toivottavasti elämä pysyy auvoisena vielä pidempäänkin!

annamari kirjoitti...

Ihanaa kuulla, että kipulääke auttaa ja olette molemmat saaneet levättyä! Hyvin nukutun yön jälkeen on aina helpompi kohdata arjen haasteet. Väsyneenä ei kukaan jaksa, ei emäntä eikä koira.

Toivon sydämestäni, että Vilin ongelmat selviävät nyt kerta laakista ja, että vaiva on joku helposti pois hoidettava juttu. Pidän kaikki sormet ja varpaat pystyssä!

Levollisia päiviä ja öitä toivottelen teille koko perheelle! ♥

Myrsky kirjoitti...

Olipa kerrassaan hyvä uutinen.

creek kirjoitti...

Hieno homma!
Ei muuta ku peukut pystyyn, että tilanne jatkuu hyvänä :)