Sivut

tiistai 6. syyskuuta 2011

Lemmikkikaupassa

Tänään vihdoin sain itsestäni niin paljon irti, että käväisin kurkkaamassa tuota lähilemmikkikauppaa, joka on hiljakseen toiminut jo jonkin aikaa. Torstaina on viralliset avajaiset ja paikallisissa ilmaisjakelulehdissä on kuulemma juttua ja mainostakin.
Liike on tilava ja avara, omistajalla tuntui olevan tietoa ainakin koirista, kahvipannu on aina kuuma ja iso parkkipaikka liikkeen edessä.
Turun Lemmikkiasema - Facebook

Kaupasta lähti mukaan vaihtovaljaat Vilille. Noissa valjasasioissa olen kylläkin jo vuosien takaa vannoutunut Vänttisfani, mutta mikäpä estää kokeilemasta jotain muutakin. Vaihteeksi.
Kiva juttu, ettei aina tarvitse lähteä keskustaan saakka, vaan on lähitienoolla peräti kaksi eläintarvikeliikettä, toinen on Musti&Mirri.

Haaste
Nappasin Kaikki elämäni koirat- blogista leikkimielisen haasteen listata 10 mieleisintä koirarotua, lukuunottamatta nykyistä omaa koiraa. Listassani koirat ovat tasaveroisia, eivät siis missään paremmuusjärjestyksessä. Suurin osa koiria, joita en ole vakavasti ajatellen voinut koskaan hankkia, kuten nuo metsästysviettiset ajokoirat. Osaan toki laskea kymmeneen, mutta listani oli valmis jo 9 koiran kohdalla. Listalla olevista koirista itselläni on ollut ainoastaan suomenlapinkoira sekä sekarotuinen, muita ihailen vain kaukaa.

- suomenlapinkoira
- suomenpystykorva
- suomenajokoira
- isovillakoira
- mäyräkoira
- kettuterrieri
- sekarotuinen koira
- cockerspanieli
- englanninsetteri

3 kommenttia:

Myrsky kirjoitti...

Kiva kun sun listalla on myös mäyräkoira. Vähänkö ilostuin!

Jalo kirjoitti...

Lemmikkiasemaa tuli käytettyä ahkerasti, kun se sijaitsi vielä Raisiossa, siinä oli näppärästi myös Musti ja Mirri vieressä, joten kaiken tarvitsemansa löysi aina jommasta kummasta.

Millaiset valjaat Vili sai? Jalolla on nyt Jokke-merkkiset, mutta kaipailen vaihtovaljaita minäkin. Hurtalla koot pomppaa liian pienestä 45:stä liian suureen 60:een, Joken valjaat taas on kainaloista vähän naftit ja ovat meillä käytössä lähinnä autoillessa turvavyötä käytettäessä - lisää valjasvaihtoehtoja?

Hanne kirjoitti...

Myrsky,
tottakai listalta löytyy mäyräkoira! Kiitos Pyryn, Myrskyn ja muutaman muunkin nakkikoiran. ♥

Jaltsalandia,
nyt tuli ostettua Jokke-merkkiset Y-valjaat. Huono ostos! Siinä on lukkolaite koiran etujalan/olan? kohdalla, huonoin mahdollinen paikka, sillä se vaikuttaa liikerataan.

Kyllä Vili saa jatkossakin käyttää Vänttisiä, parempia ei ole vielä vastaan tullut. Isoilla koirilla on Vänttisen valjaisssa lukko vartalon sivulla, se ei osu jalan/olan kohdalle, mutta pikkukoirilla lukko on vatsan alla, jossa se ei häiritse liikkumista.
Vänttiset ovat ihanan pehmeitä ja niiden lukkolaitteilla on ikuinen takuu (muistaakseni), mutta ikinä ei ole rikki mennyt. Aikaisemmat koirani ovat käyttäneet aina Vänttisen valjaita ja pelkkiä hyviä kokemuksia niistä. Lisäksi sellaiset voi tilata mittatilaustyönä eivätkä maksa enempää kuin kaupassakaan.
Vilillä on juuri sellaiset mittatilausvaljaat ollut pennusta asti ja nyt tilasin uudet, koska nuo nykyiset ovat tulleet hiukan liian piukoiksi.
Ja nuo Jokke-valjaat lykätään kaapin perimpään nurkkaan, pois silmistä, pois mielestä...