Sivut

keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Vilin kuulumisiaBigbay®

Vili sai marraskuussa täyttäessään 3 vuotta lahjaksi pedin, jota ei oppinut hyväksymään ollenkaan. Ei auttanut muu, kuin myydä vanha peti pois, ostaja löytyikin heti yhdessä päivässä. Toivottavasti uudet omistajat, mopsi ja kaverinsa belgianpaimenkoira, ilahtuvat siitä ja oppivat käyttämään sitä. Se peti oli kyllä ihan hyvä, ja sopiva myös parvekkeelle ja terassille lämpöeristyksensä takia.
Eihän Vili ilman petiä voi olla, eihän? Sopivasti ystävänpäiväksi saapui uusi hieno peti, valmistaja tai maahantuoja Flamingo. Siihen Vili on asettautunut vapaaehtoisesti jo yllättävän monasti eli eiköhän hyväksy sen. Uusi peti on pehmoinen ja vartalon malliin mukautuva, päällinen konepesun kestävää 100% puuvillaa ja kätevästi vetoketjulla avattava.

v.2009 tuliterät koira, peti ja lelu
v.2012 Vilin "makkarissa" on peili...

Onhan Vilillä vielä olemassa pentupeti, johon mahtuu edelleenkin ihan hyvin. Se oli halpa peti, maksoi 3e Mustissa ja Mirrissä. Harmi vaan, että sen peseminen on erittäin hankalaa.
Vili on lattialla viihtyvä, nukkuu usein koko yön ihan paljaalla lattialla tai sitten pedissään. Sohvalla, nojatuolissa tai sängyssä ei nuku milloinkaan öitään, päiväsaikaan voi käydä oleilemassa niissä, mutta ei nuku. Aamulla voi tulla sänkyyn viereen, muuten ei.

taas tyhjä kuppi...

Vilin ruokailu on ajautunut tietyille raiteille. Vain kana/broileri, kananmuna ja possu eri muodoissaan. Mielellään syöttäisin mm. kalaa ja kalkkunaa, mutta sälli ei vilkaise päinkään. Olen yrittänyt tarjota em. erittäin harvoin, mutta silti yäk.
Vilillä on kiva tapa ilmoittaa, että ruokaa oli liian vähän, saiskos kiitos lisää. Jää makaamaan kuppinsa viereen ja kolistelee sitä. Jos toivottua vaikutusta ei tule, niin poika laittaa päänsä kuppiin ja makaa mielenosoitukseksi pää siinä tyhjässä ruokakupissaan. Jos vieläkään ei mitään tapahdu palvelusväen taholta, silloin Vili örisee/haukkuu tai naukuu ihan hiljaa, juuri ja juuri kuuluvasti. Tämä viimeistään tehoaa, mutta jos jo kolmatta kupillista kerjää, niin silloin taikasana "loppu" lopettaa todellakin ruinaamisen.
Voi meidän poikaa. ♥

5 kommenttia:

annamari kirjoitti...

Voi apua miten hauska tuo tarina Vilin ruokailusta! :DDD

Ja kyllä on hieno peti, wau! Meillekin tarvittaisiin uusia petejä, joten käynkin tutustumassa tuohon. Kiitos vinkistä!

Meilläkin Rilla nukkuu yönsä kaikkein mieluiten lattialla. Aika usein vielä takaoven edessä, jossa ihan varmasti vähän vetää. Päivisin hänkin makoilee sohvilla yms. mutta oikeat unet maistuu parhaiten lattialla. Peppi on toista maata. Mitä pemmeämpi alusta, sen parempi. Aika usein Peppi kaivautuu myös peittojen alle nukkumaan. Luolakoira! ;)

Vilille rapsutuksia! <3

Myrsky kirjoitti...

Vili, sä oot kyllä patenttityyppi. Tuo ruoakuppijuttu on kyllä niin hauska, että me naurettiin sille äipän kanssa pitkään ja hartaasti. Ja tuo kuva :)

Liftari kirjoitti...

Voi, kyl nyt tulis Essi ja Tiukukin kateelliseksi, en taida heille tuota kuvaa näyttää ollenkaan. Neideillä siis ei ole peiliä vuoteen vieressä. Voi kamaluus jos saavat tietää.
Vilin vaalea peti on just sopivan näköinen nuoren miehen makoilla. Olen itsekin huomannut, että meidänkin koiruudet tykkää pedistä, joka on kuin pesä jollain tavalla. Isot patjat ei kiinnosta.
Essillä oli sama tapa kolisuttaa kuppia pienenä. Joskus toi sen olohuoneeseen asti näytille, että tyhjä on ja lisää sais olla kiitos. Ihan mainio tuo pään makuuttaminen kupissa. Vilillä on tota huumoria siis.. Kivoja kuvia Vilistä. On hää niin sielukkaan olonen kaveri että.
Essiltä terkkuja ja rapsutuksia täältä .

Hanne kirjoitti...

Kun yritän lähestyä kameran kanssa kuvaamaan ruokakupissaan makaavaa Viliä, niin eikö tämä ryökäle oitis kohota päätään, tietysti toivossa, että nyt sitä ruokaa vihdoinkin saa...

Hanne kirjoitti...

Tuo Vilin peili on tuossa, koska edelliseltä asukilta on jäänyt siihen porattu punainen dyypeli (mikä lie suomeksi?), mikä on häiritsevän ruman näköinen ja toisekseen, tuolle peilille ei ole paikkaa missään, niin se päätyi Vilin iloksi. Pentuna katseli usein siitä itseään. Nykyään suvun nuorimmainen ihmislapsi käy siinä antamassa suukkoja itselleen. ♥
Pentuna Vilikin raahasi ruokakuppiaan näytille, nykyään on uudet keinot käytössä. Sanoisinko, että kehitystä on tapahtunut.
Terveisiä Essilään!