keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Voihan taas...


Eihän tässä näin pitänyt käydä, mutta kävipäs vaan. Toisaalta kaikki kokemus lisää tietoa, olkoon se lohdutuksena.

Innostuneena lintuNEU:n sopivuudesta Vilille ampaisin ostamaan pötkön perusNEU:ta, maanantaina annoin sitä Vilille ensimmäisen kerran. Tiistai-iltana alkoi outo käytös, joka kokemukseni mukaan ennakoi kutinahepulikohtausta. Vili oli hyvin levoton, raapi itseään sekä kaikkea mahdollista muutakin, kaivautui peittojen alle ja pyrki jatkuvasti lenkille. Kumman tuttua, ikävällä tavalla.
Illalla klo 23 annoin Vilille 2,5 mg kortisonia, vielä klo 00.15 ei mitään vaikutusta, joten annoin vielä toisen mokoman lisää.
Yö sujui rauhallisesti, Vili on ollut tänään hieman väsähtänyt, mutta syönyt ihan hyvin, tietenkin jotain muuta kuin NEU:ta...

Eiköhän nyt olla taas yhtä kokemusta rikkaampia, oletukseni Rimadylin ja NEU:n yhteydestä on siis ollut väärä. Tuossa perusNEU:ssa on jotain, mikä ei ollenkaan sovi Vilille. Mikähän se olisi? Sianliha? Vili syö kylläkin ilman ongelmia possunluita ja sydäntä sekä kieltä. Onkohan NEU:n sianliha jotain tavattoman rasvaista vai onko sitä ihan kauhean paljon tässä tuotteessa? Vilin vatsantoiminnassa ei ole ilmennyt kuitenkaan mitään outoa eikä ole oksentanut.

NEU
Ainekset:
sianliha, naudan maha, elimiä (kurkun lukko, kieltä, maksaa, munuaista) kananmuna, riisi, ohra, porkkana, herne, nokkonen, valkosipuli, AB piimä

Tietenkin olen harmissani tästä. Mutta kuten edellä jo mainitsin, niin arvokas tieto tämä kylläkin on. Hyvinhän me muuten olemme pärjänneet, toivottavasti tulee jatkumaan samalla tavalla, kunhan tästä on päästy yli. Huokaa.

Vilin penkki, talvellakin

Ei kommentteja: