lauantai 7. heinäkuuta 2012

Viikonlopun ratoksi


Lähdössä lenkille
Saatiin kuin saatiinkin ulkoilukuvia Betsistä. Huomaa varmuusviritelmä mahdollista valjaista poisluiskahtelua ajatellen. Se nimittäin tapahtuu nopeasti. Betsi ei tahallisesti poistu valjaistaan, mutta jos pelästyy jotakin, niin perääntyy niin sutjakkaasti, että valjaat riisuuntuvat irti. Siksi Betsillä on kaulapanta hätävarana, panta on kiinnitetty lyhyellä hihnanpätkällä valjaisiin. Taluttamisesta aiheutuva veto kohdistuu vain valjaisiin, ei pantaan.

Taukopaikalla
Vanhalla sillalla
Tuolta tultiin
Kanttuvei

Lopuksi videonpätkiä nopeasta nakkivarkaasta.

6 kommenttia:

Myrsky kirjoitti...

Sinne meni nakki, niin että vilahti! Ollaan me, Vili, melkomoisia nössöjä. Ai niin, eiku me ollaan herrasmiehiä ja tosi kohteliaita, naiset aina ensin ;)

Liftari kirjoitti...

Betsi !!! Mokoma Vilin nakkivoro. Voi Vili, ja sää olet niin herrasmies ettet edes ärähdä. Suukko sulle ja hali. Meillä ei Onni uskalla tytöiltä ottaa sillä rähinä siitä tulee. Essi tulee haukkumaan jos häneltä viedään jotain, Tiuku sitten ärisee niin ettei kukaan häneltä uskalla ottaa mitään. Onni yrittääkin sitten kieroilemalla ottaa namit toisilta, mutta uros kun on, ei onnistu. Likat on viisaampia. Anteeksi Vili, ei ole sua tarkoitus mollata. Onni ei ole sun kaltaisesi herrasmies.
Täytyykin yrittää saada puhelimen videolla taltioitua vastaava tilanne täältä meiltä.
Mukavaa viikkoa sinne Vililään.

HooPee kirjoitti...

Nössön ja kohteliaan (=nössön) herraskoiran välinen ero on kuin veteen piirretty viiva... Vaan näin on luoja asian halunnut olevan.

HooPee kirjoitti...

Mitä kauemmin tuo likka meillä hyysää, sen röyhkeämmäksi se tulee.
Missä raja? missä raja! kyselee Vili.

Laura ja Mauri kirjoitti...

Heh heh Vili, semmosta se oli meilläkin siskon ollessa talossa - gentlemannina kun oli parempi antaa periksi :-) Varmaan kiva kuitenkin kun on kaveri kylässä, neiti on niin lystikkään näköinenkin hienojen korviensa kanssa!

HooPee kirjoitti...

Kovasti tykkäävät toisistaan, ruokakupille mennään yhdessä, jännää, että se sapuska ei yksin maistu, vaan odottavat, että toinenkin tulee lenkiltä ja sitten vasta syömään.