sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Yksitoista kysymystä ja kolme sydäntäÄssä hihassa- blogin Anne haastoi minut vastaamaan 11 kysymykseen. Parastani yritin tässä "tietokilvassa" ja tässä tulokset:

1) Minkä rotuinen koira olisit?
Vaikea kysymys. Rotu on vähemmän tärkeä, haluaisin enemmänkin vastata kysymykseen "minkä tyyppinen koira olisit". Haluaisin olla avustajakoira, se vastaisi jotenkin omaa luonnettani. Sellaisen koiran ei tarvitse olla paljon yksin, sillä on tehtävä. Sokean ihmisen opaskoira sen sijaan en haluaisi missään tapauksessa olla. Se ei ole koiran virka, vaikka usea opaskoira sen loistavasti hoitaakin. Sokea henkilö ansaitsisi minun mielestäni rinnalleen avustajaihmisen, koiran hän voisi ottaa mieluummin vain lemmikikseen. 
No, jos en olisi avustajakoira, niin sitten lammastilan paimenkoira. Wau, sekin olisi komea koiran homma.
2) Voisitko ottaa marsun lemmikiksi?
Voisin, vaan en enää tässä iässä. Marsut vaativat paljon tilaa ja niiden tarvikkeet samoin, puru- ja heinäpaalit mainitakseni. Marsut teettävät myös paljon työtä, täytyisi jaksaa siivota niiden iso häkki säännöllisesti jne. Tykkään marsuista ja vielä Vilin tullessa meille 4 vuotta sitten, meillä oli neljä marsua.


klikkaa Marsut


4) Lempivärisi koirilla?
Värillä ei väliä. Ei kuitenkaan mielellään valkoinen.

5) Yhdistykset joihin kuulut?

Paikalliseen eläinsuojeluyhdistykseen sekä kotipaikkakuntani eli Turun kotiseutuyhdistykseen.

6) Jos aloittaisit koiratanssin, minkä biisin valitsisit esityksesi taustamusiikiksi?

I Follow Rivers, luultavasti.

7) Missä/millaisessa paikassa haluaisit asua? Vastaako nykyinen asuinpaikkasi tätä?
Unelma olisi  kaikin mukavuuksin varustettu mökki keskellä kauneinta luontoa kaukana muusta asutuksesta. Niin, se on vain unelma ja pysyy sellaisena. Nykyinen asuinpaikkani vastaa kaikin puolin realistista unelmaa. Luulen, että vaikka voittaisin suuren summan rahaa, en vaihtaisi tätä nykyistä kotia muuhun. 

8) Arvokkain esine, joka sinulla on (tunnetasolla tai rahallisesti)

Rahallisesti en omista ainuttakaan arvokasta esinettä. Sen sijaan tunnetasolla arvokkaita esineitä minulla on koti tulvillaan. Katsonpa melkein mitä tahansa kotonani, niin siihen liittyy joku läheinen ihminen tai muu muisto, tilanne tai aika. Oma lapsuus, nuoruus, eri elämänvaiheet ja sitten ne kaikki minulle läheiset ihmiset. Oma henkilökohtainen menneisyyteni. ♥


Saint Paulia

9) Sisustat asuntosi kokonaan uusiksi. Mitä värejä ja materiaaleja käyttäisit?

Maanläheisiä värejä, ruskeaa, vihreää, sinistä, tietyissä värisävyissä. Materiaalina suosin puuta, lasia, puuvillaa, villaa, en erityisemmin pidä muovista enkä muustakaan keinotekoisesta. Sisustustyylini on hyvin askeettinen eikä minulla oikeastaan olekaan mitään tyylitajua, tärkeää on vain kaiken toimivuus.

10) Jos saisit tehdä työksesi mitä vain, mitä tekisit?

Olisin oikeastaan aina halunnut olla kotiäiti eli "kotirouva". Onneksi niin ei käynyt, olisin menettänyt paljon, jäänyt paljolti vaille sosiaalisia kontakteja, olisin pysynyt aika tiiviisti vain omassa kodissani omieni ympärillä. Minulla on aika vahva hoivaamisvietti ja siksi suuntauduin aikoinani hoitoalalle ja se on ollut juuri sitä, "mitä tekisin, jos saisin tehdä mitä vaan työkseni".

11) Maksimimäärä koiria, jota voisit pitää?
Kaksi. Nykyään vain yksi, en haaveile tosissani toisesta koirasta, leikisti vain.
Mai antoi sydämen ♥

Marja-Leena antoi sydämen ♥

Emmi antoi sydämen ♥
Kiitos!4 kommenttia:

Marja-Leena kirjoitti...

Lammastilan paimenkoirana ainakin kunto pysyisi hyvänä:) Jostain syystä minäkin olen aina pitänyt marsuista. Marsuja minulla oli pienenä tyttönä muutama ja ensimmäisellä marsullani teetätin yhdet pennutkin. Valitettavasti toinen pentu syntyi kuolleena. Ihanaa, että joku muukin pitää marsuista. Marsut ovat jotenkin symppiksiä. Kaukana hiiristä ja rotista, joita en oikein voisi pitää lemmikkeinä. Hamsterit ovat minulla sillä rajalla. Ne pienoiset vaan ovat vieläkin lyhytikäisempiä kuin marsut.

Mutta ovat nämä koirat sentään ylitse muiden lemmikkien... Tuo on ihana tuo virkattu Saint Paulia. Vai onko se sittenkin kaktus? Terveisiä M-L ja Ossi.

Mai kirjoitti...

Ups, huomasin vasta sun vastaukset luettuani, minkä "mokan" tein kun vastasin noihin kysymyksiin :) Lempiväri koirilla tarkoittikin turkin väriä - ei niitä pantoja ja hepeneitä, joita koirille puen `;)))

Kivat vastaukset sinulla, varsinkin ykkönen ja kasi.

HooPee kirjoitti...

Jaa, kumpikohan meistä on ymmärtänyt kysymyksen väärin vai eikö kumpikaan? Kysymys voi tarkemmin ajateltuna tarkoittaa kumpaakin vaihtoehtoa.
On tää suomenkieli välillä merkillistä!

HooPee kirjoitti...

Lapsena en marsuista ymmärtänyt mitään, mutta koko aikuisiän harkitsin niitä. Lapsillani oli marsu, johon kyllästyttiin aika pian ja se päätyi uuteen kotiin. Sitten päätin, että "joskus" otan itselleni vielä ikiomat marsut ja niin ne neljä sitten aikanaan tulivat meille. Ihania eläimiä! Täällä Saksassa pidetään paljon marsuja ja kaneja lemmikkeinä myös aikuisilla.
Hamsterit ovat stressaavia, koska aina nakertavat jotain kulmaa, niille ei meinaa maailma riittää, vaikka kuinka paljon olisi tilaa.