perjantai 31. elokuuta 2012

Etelän terveiset


Etelään lähdimme, emme kuitenkaan aurinkorannoille asti. 
Kuvasta näkyy, minne me olemme päätyneet.

Terveisiä Hampurista!10 kommenttia:

Marja-Leena kirjoitti...

Olen kyllä käynyt Hampurissa todella monta kertaa, mutta heti en olisi tunnistanut. Nyt kun paljastit mistä kuva on otettu, niin minulla SAATTAA olla pieni aavistus mistäpäin... Onko jompikumpi vihreäkattoinen rakennus kuvan reunoissa se hieno hotelli Vier Jahrszeiten? En kyllä ole yöpynyt koskaan, on sen verran kallis:) Mukavaa Hampurissa oleilua. Mitäs Vili tykkää isosta kaupungista? Terveisin M-L ja Ossi

Jaltsalandia kirjoitti...

Oh, vähäks Jalo on kade, kun Vili pääsee ulkomaille! Ootteko oikein pitkäänkin, huomattiin tosta profiilitiedoista, että on ihan paikkakunta vaihtunut siihenkin!:)

Liftari kirjoitti...

Vili !!! Et sunkaan sää ny kokonas ol sinne menny ??? Tuleksää ikän enää takasi. Kyl ny tuli sit jo piän paniikipoikane.

Onnex toi sun mamma sentäs kirjottaa tänne. Et sentäs joku roti niinku on. Jos ei olis sanottu, en ikän ois tiänny mikä toi paikka o. Hianolt näyttä ja ihan kamala suurelt. En uskaltas olla noi isos paikas.
Orottelenki enempi kuulumissii

terveisin Essi

Maria, mäyräkoirien ihminen kirjoitti...

Hyvää reissua! :)

creek kirjoitti...

Ihanaa reissua teille!

HooPee kirjoitti...

Luulisin, että se hotelli on ihan oikeassa laidassa, en ole varma kuitenkaan. Kun ei ole tullut käytyä siellä, mitäs meikäläinen niin hienoon paikkaan eksyisikään...

HooPee kirjoitti...

No tietty kokonas, ei kai sitä puoliks minnekkää mennä...

HooPee kirjoitti...

Nokkelasti hoksattu tuo profiilin muutos...

HooPee kirjoitti...

Kiitos kiitos!

HooPee kirjoitti...

Kiitoksia!