keskiviikko 22. elokuuta 2012

Blogiteksti numero 350

Tämä on teksti numero 350! Noin monta olen väsännyt viimeisten 2 vuoden ja 4 kuukauden aikana. Laskin, että noin 12 kuukaudessa. Jopas olen ollut ahkera ja aikaansaava, olisinpa eräissä muissakin asioissa yhtä toimelias...

Luetuimmat aiheet

Koiran nenäpunkki lähes 2800 x!
Närästys ja gastriitti noin 2000 x
Kortisoni 1700 x
Varastopunkki noin 1150 x
Apua allergiaan
Punkit ja hirvikärpäset
Pääsiäinen
Eläinsuojeluviranomaiset sulkivat kennelin Turussa
Anaalirauhasen puhkeaminen
Ilmanpuhdistimen hankinta
Ristiallergia
Suolinkaisia

Yllättävä on tuo pääsiäinen, muut ovat arvattavissa, tuo ykkösenä komeileva koiran nenäpunkki on kivunnut peräti kärkeen, sitä en kyllä olisi osannut veikata.
Nuo ilmanpuhdistimen hankkijat ovat todennäköisesti muita kuin koiranomistajia, vaan mitäpä se haittaa, tiedonmurusia saivat täältäkin.

Selain

Firefox 50,89 %
Internet Explorer 27,30 %
Chrome 14,61 %
Safari 5,36 %
Opera 1,05 %

Selaimet melkein arvasinkin. Firefox johtaa suurella enemmistöllä. Itse käyttämäni Chrome on sentään kivunnut kolmoseksi. Itse en tunne ainuttakaan Safarin tai Operan käyttäjää.


Hakusanat

vilinää
allergisen koiran blogi
varastopunkki
nenäpunkki
koiran närästys
koiran nenäpunkki
pääsiäinen
lintukirppu
koiran kutina
koiran madot

Ihan loogisia hakusanoja. Pääsiäistä etsineet eksyivät vahingossa koirablogiin, mutta tuskin kovin
pettyivät. Eikä yhtään yllätä, että vilinää on ykkösenä...

Sivun katselut maittainSuomi
Yhdysvallat
Venäjä
Ruotsi
Saksa
Viro
Britannia
Ukraina
Kanada
Espanja


Muista maista sivuilleni eksyneet ovat kaikki todennäköisesti niitä bloggaajia, jotka selailevat sattumanvaraisesti blogeja linkistä Seuraava blogi. Itsekin toisinaan käyn katselemassa ihan vieraita blogeja, joskus olen sattunut oikein mukavallekin sivulle, ja joillekin tosi hienoille myös. Nyt klikkasin kokeeksi, ja mitä löysinkään: herttaisen, arkipäiväisestä poikkeavan blogin Eileithyian matkassa!


8 kommenttia:

Marja-Leena kirjoitti...

Oletpas sinä ollut melkoisen ahkera tuottamaan tekstejä.

Noita tilastoja on joskus hauska katsella. Joitakin Googlen hakusanoja omalla kohdallani olen todella ihmetellyt. Sinulla on todella kiva blogi jota käyn lähes aina lukemassa. Ihan aina en kuitenkaan kommentoi. Joskus on vaan sellainen aihe, ettei keksi sanottavaa. Noista lapsuusmuistojutuista olen tykännyt kovasti. Turku vaan on minulle ihan vieras kaupunki, mutta kivoja ovat olleet lapsuusmuistelusikin. Vilille rapsutuksia M-L ja Ossi

Mai kirjoitti...

Safarin käyttäjä ilmoittautuu :)
Joskus mietin, ovatko tylsät tekstini ainoa syy oman blogini suht vähäisiin kävijöihin. Mutta ehkä pitäisi miettiä hakusanojakin paremmin, kiitos vinkistä :)

HooPee kirjoitti...

Olen kuullut muiltakin, että blogeihin on päädytty aivan oudoilla hakusanoilla, kertoo ehkä monivivahteisemmasta blogista kuin tämä, joka on ollut niin allergiapainotteinen.
Lapsuusmuistoissa moni asia onkin kotiseutuun sidottua muistelua, silloin maailma oli se, minkä silmillään näki ja muusta ei paljon tiedettykään. Afrikassakaan ei ollut valtioita ja mustat olivat virallisesti neekereitä...
Itsekin lueskelen lukuisia blogeja ja vaikka kuinka on mukavaa tekstiä, niin en minäkään ala väkisin kommenttia vääntämään. Pakkokommentointia. Toisinaan on taas aivan pakko kommentoida!
Minä kiitän kehuista ja Vili rapsuista, samat takaisin päin teille sinne, oikein sydämestä.

HooPee kirjoitti...

Hienoa saada tuollainen harvinaisuus kuin Safarilainen bloginlukijoihin! Voisitkin joskus kertoa Safarista jotain, en nimittäin tiedä siitä yhtään mitään.
No tuo on sinulta kyllä nyt itsesi aliarviointia, että muka "tylsät tekstit". Sitä paitsi olen muodostanut käsityksen, että blogisi on oikein suosittu, paljon vakilukijoita ja kommentteja.
Saattaa ollakin, että hakusanojen määrä lisää käyntejä, en ole tuota aikaisemmin ajatellutkaan. Minulla niitä on runsaasti, sanoisinko aika paljon, joten voisin antaa sinulle niistä muutaman...

Maria, mäyräkoirien ihminen kirjoitti...

Mä olen kato noi 5,36% Safarin käyttäjää :D Yleensä surffaan nimittäin sillä, Chromella joskus =) (Ja tässä vaiheessa kommenttia huomaan, että Maikin on ollut samalla asialla! :D)

Joskus seuraan kanssa omia tilastojani ja aika mystisillä hakusanoilla on sinnekin välillä tultu. Eipä haittaa, kaikki ovat tervetulleita ja eihän sitä koskaan tiedä, että jos joku tuleekin aivan jotakin muuta mielessään ja sitten jääkin lukemaan, sehän on tosi mukavaa :)

Mai kirjoitti...

Safari on kai mac-koneilla yleisin, valmiiksi asennettu. Että en tiedä, miten se käyttäytyy pc:llä tai toimiiko edes :) Jotenkin olen vaan jämähtäny käyttämään sitä. Joskus on kyllä tullut vastaan jotain sivuja (lähinnä asiakkaiden nettisivujen päivityksissä), että Safari ei toimi, silloin otan Firefoxin. Mutta EN ole netti-expertti, en :)

Voisin ottaa tosta vaikka lopusta päin lukien parikymmentä hakusanaa... ;D)

Lukijoista ja kommenteista olenkin tosi iloinen :) mutta hallintasivun kokonaiskävijämäärät ei päätä huimaa. Pääasia, että on kiva kirjoitella blogituttujen kanssa :)

HooPee kirjoitti...

Loppui minultakin nettiviisaus, ei aavistustakaan, mikä on mac-kone, makkonen? Kai sekin selviää, kunhan googletan, aina on varaa oppia hiukan lisää.
Kokonaiskävijämäärän voi omaan laskuriin laittaa vaikka totuudenvastaisesti oikeinkin isoksi, eihän lukijat näe sitä todellista tilastolukua.
Iloitse lukuisista kommenteista, mites se menikään, ei se määrä, vaan se laatu...

Mai kirjoitti...

Tarkoitin Macintoshia, lyhensin sen vaan vähän hassusti :)