tiistai 17. syyskuuta 2013

Jäniksenä Hampuriin

Hampurin eläinsuojeluyhdistys kertoo toistaiseksi onnellisesti sujuneesta koiraressun seikkailusta. Hampurin satamassa purettiin noin viikko sitten lastia Intiasta saapuneesta rahtilaivasta ja sieltä löydettiin koneen osia sisältävästä kontista heikosti hengittävä, laiha koira. Se oli noussut laivaan Intiassa Mundra-nimisessä satamakaupungissa, joka sijaitsee Intian länsirannikolla. Laivassa se oli päätynyt kyseiseen konttiin ja löydettiin siis vasta Hampurissa.
Matka oli kestänyt viisi viikkoa ja ilmeisesti koira oli pysynyt hengissä juomalla konttiin kertynyttä kondenssivettä. Tämä keskikokoinen, sekarotuinen koira arvioitiin noin 5-vuotiaaksi, painoa oli löytöhetkellä noin 6 kiloa. Koirahoitolan hoitajat antoivat urhealle pojalle nimeksi "Ranjid". Tämä "sitkeä sissi" on edelleen tehohoidossa, saa päivittäin elektrolyytti-infuusioita ja korkeaenergistä ravintoa. Nyt Ranjid jo syö itsekin ja kykenee seisomaan.


6 kommenttia:

Anne kirjoitti...

5 viikkoa syömättä, miten onkin niin kauan pysynyt hengissä! Ehkä matka kuitenkin kannatti, kun pääsee Saksaan asumaan parempiin elinoloihin(?).

Aikku kirjoitti...

Toivottavasti koira selviää ja saa kerätyksi puuttuvat voimaansa ja saa elää loppuelämänsä rakastavassa kodissa.

Liftari kirjoitti...

Voi pikkuista <3. Kyllä joku tarkoitus tällä selviämistarinalla on. Kenties se on "kurjuudesta rakkauteen"- stoori. Sitkeä sissi, ei voi muuta sanoa, elämisen halu on valtaisa, kun näin monta viikkoa selviää ilman ruokaa. Onneksi on ollut vettä.

Hienoa, että saa hoitoa ja apua. kotikin löytyy varmasti.

Anniina kirjoitti...

Voi että miten sydän vaan sulaa tätä lukiessa! <3

Maria, mäyräkoirien ihminen kirjoitti...

Melkoinen sissi tosiaan, että säilyi hengissä koko matkan, pikku raasu <3 Rakastan näitä onnellisia loppuja ja on hyvä, että niistäkin voi lukea, kun yleensä joka tuutista tulee vain päinvastaisia uutisia.

Marja-Leena kirjoitti...

Aikamoinen selviytymistarina. Toivottavasti sillä on onnellinen loppu ja koira saa rakastavan kodin Saksassa.